Звезди : Горещи новини08 ФЕВРУАРИ 2019

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа

Певецът и съпругата му свалиха всички карти на масата пред VOGUE

Джъстин и Хейли Бийбър дадоха първото си интервю като женена двойка за мартенския брой на VOGUE.

Двамата разкриха много интересни, пикантни и дори шокиращи подробности за връзката и брака си. Въпреки че сключиха брак само 12 седмици след като започнаха да излизат, двойката признава, че това не е първият път когато дават шанс на любовта си.

Джъстин и Хейли отложиха сватбата… отново

Приятелството между тях се заражда преди 10 години, като през 2015-та Джъстин и Хейли решават да преминат на следващото ниво, но връзката им не е толкова сериозна и нещата не завършват добре: “Имаше един период когато ако аз влизах в стаята, той излизаше от нея“, споделя Хейли.

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа

Освен това, Хейли признава, че никога не е била особен фен на Джъстин – докато всички са си падали по него, тя си е мислила, че той е просто сладък, а и в началото разликата помежду им й се е струвала твърде голяма.

Ново двайсет: Джъстин Бийбър ридае за болната Селена

Въпреки това, миналото лято двамата се засичат на религиозна конференция в Маями, като и двамата признават, че именно църквата ги е събрала в този момент. Но драмата помежду им отдавна е изчезнала и Хейли просто е отишла да прегърне Джъстин, а той буквално я е шокирал с думите: “Ние няма да бъдем просто приятели“.

Месец по-късно, Джъстин предлага брак на Хейли.

Нещата между тях се случват светкавично, което поражда съмнения до колко двамата наистина се обичат. Хейли признава, че първите седмици на брака за нея са били изключително самотни. Тя е изпитвала носталгия по дома и родители си, въпреки че не е живяла в родния си дом от години. Може би най-трудно й е било когато бракът с Джъстин й е “донесъл” милиони съпреници и хейтъри. 

“Никой не вярваше в нашата връзка и брака ни, а аз откривах в това толкова топлина и сигурност”, споделя Хейли.

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа

Някои от спекулациите за брака им бяха, че Хейли е бременна и затова двамата са избързали с тази сериозна крачка. Съпругата на Бийбър обаче признава, че в близките години двойката не прави планове за деца и в момента са се фокусирали върху отношенията помежду им и това да изградят една стабилна основа.

“Бебето” на Джъстин и Хейли Бийбър

Бракът не е лесна работа“, признава Джъстин и обяснява: “Аз съм емоционално нестабилния. Боря се за това да открия мир и спокойствие. Хейли мисли и действа логично и стуктурирано, и аз имам нужда от това. Винаги съм искал сигурност и това баща ми да отсъства от живота ми като дете и да прекарам повечето си години в пътуване и концерти, ме накара да го искам още повече. И аз го открих в лицето на моето бебче, Хейли”.

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа

Очевидно това е видимо и за околните – приятелите на Хейли я описват като отговорна, силна и сериозна, а тези на Бийбър го определят като много чувствителен и сърцат. Въпреки баланса и хармонията помежду им, двамата работят усилено върху изграждането на здравословна връзка.

Хейли Бийбър: Всеки ден се боря с ниското ми самочувствие

Искам всички да разберат, че ние сме двама млади хора, които се учат в движение. Няма да ви лъжа, че всичко е магическо и прекрасно. Не е никак лесно. Не се будиш всеки ден, поглеждайки към човека до теб и мислейки си ‘Ти си абсолютно съвършен и аз съм лудо влюбена в теб’. Това не е бракът. Но има нещо красиво във всичко това – да искаш да се бориш за нещо, да си отдаден да построиш живота си с някого. Ние сме твърде млади и именно това е страшното. Но сме решени да пораснем заедно и да се подкрепяме докато се променяме. И в края на всеки ден, аз избрах да бъда с най-добрия ми приятел. И той никога няма да ми омръзне“, завършва интервюто Хейли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Пол Форман: Новият французин в актьорския състав на „Emily in Paris“
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Пол Форман: Новият французин в актьорския състав на „Emily in Paris“

Очакваме новия сезон на сериала на 21 декември в Netflix.

Принц Хари се превъплъщава в Спайдърмен за добра кауза
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Принц Хари се превъплъщава в Спайдърмен за добра кауза

Херцогът на Съсекс напомни на сираците на войници, че Коледата без родители може да бъде много трудна, но не трябва да се чувстват виновни, ако се забавляват, защото това биха искали майките и бащите им.

Красотата на любовта между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Красотата на любовта между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън

Популярните актьори са заедно от 2018 г., но живеят далеч от клюките, с някои редки изключения.

Джордж Клуни: Грижовният съпруг, който се грижи за роклята на Амал
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Джордж Клуни: Грижовният съпруг, който се грижи за роклята на Амал

Актьорът привлече вниманието за пореден път на червения килим на The Kennedy Center Honors.