Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка

Тази седмица живеем за края й – в първите дни влиянието на Пълнолунието и на ретроградния Меркурий ще ни донесе негативни преживявания. Към уикенда обаче нещата започват да се нареждат.

Овен

Тази седмица ще предизвика вълна от емоции у вас. Събитията около личния ви живот ще ви накарат да се чувствате несигурни в способностите си. Но ако успеете да намерите начин да превърнете стреса в енергия да бъдете креативни и изобретателни, това ще ви се отплати за бъдещето ви кариерно развитие.

Телец

Фокусирайте се върху семейството си, защото това ще ви послужи да се събудите от периода на застой. Точно сега е добър момент за нови запознанства и ви очаква положителен развой на събитията в любовния ви живот. Неочаквани промени на работното място ще ви изненадат и ще ви отворят нови възможности за бъдещи проекти.

Какво го възбужда според зодията му

Близнаци

Усещате, че започвате да падате в емоционална дупка и това ще ви подтикне да си изкарате негативизма върху близките и партньора си. Съветваме ви да се опитате да се въздържате от безпричинни спорове, защото сега е уязвим момент за връзката ви. Използвайте ангажиментите, които ще ви се натрупат, като отдушник и преместете вниманието си върху работата.

Рак

Тази седмица ретроградният Меркурий престава да ни влияе, но за вас планетата ще продължи да носи проблеми в отношенията. Връзката ви с половинката ще бъде поставена под въпрос, а това ще разтърси емоциите ви. Затова въпреки че ситуацията на работното място ще е благоприятна за вас, няма да успеете да се възползвате от нея напълно.

Лъв

Ще бъдете много чувствителни към всичко казано от хората в личния ви кръг и лесно ще започвате спорове. Това ще утежни отношенията ви с партньора ви, затова внимавайте как подхождате покрай него. По средата на седмицата нещата ще започнат отново да се задвижват в положителна посока.

3 двойки зодии, обречени на токсична любов

Дева

Седмицата се очертава да бъде тежка, но с помощта на близките и половинката си ще успеете да направите стреса покрай работата по-малко натоварващ. Все пак не неглижирайте и отговорностите си, като опитайте да оставите най-важните неща за края на седмицата, когато ще сте значително по-продуктивни.

Везни

Чувствате се здраво стъпили на земята и готови да се изправите пред предизвикателствата, които се очертават пред вас. Това ще се случи единствено, ако не смесвате личния живот с работните ангажименти. Възможно е неприятности със семейството ви да ви разсеят.

Скорпион

Вие ще сте сред малкото тази седмица, които ще имат възможност да се доверите на емоциите и инстинкта си, за да се справите с проблемите. Същевременно можете да се обърнете за помощ към половинката си – това ще ви помогне да затвърдите отношенията си с него.

Пълнолунието в Дева ще промени любовния ви живот

Стрелец

Ще имате възможност да се докажете и да предприемете голяма стъпка напред в кариерата си, стига да не позволявате на проблемите в личния ви живот да ви притеснят и да навредят на самочувствието ви. Оставете уикенда си само за удоволствия и релакс – това ще ви помогне за следващата седмица.

Козирог

Никак не е типично за вас да позволявате на емоциите от личния ви живот да афектират работата ви, но точно това ще се случи тази седмица. През уикенда, когато влиянието на Пълнолунието и на ретроградния Меркурий започне да отшумява, ще се радвате на повече успехи.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Водолей

Седмицата ще бъде динамична и интересна за вас – очаква ви много бързо развитие в работата и новите възможности, които ще се отворят пред вас искрено ще ви изненадат. Не позволявайте на това да афектира връзките ви с близките, които в момента се държат на конец.

Риби

Пълнолунието ще се отрази най-много на вас и това ще ви накара да се чувствате безпомощни пред обстоятелствата. Не се изолирайте от близките си, а се опитайте да използвате тяхната подкрепа, за да се справите с предизвикателствата.

Зодията, от която по-добре да бягате като от огън

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи02 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

В последните дни под влияние на ретроградния Меркурий нещата отново ще започнат да се нареждат