Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Държат много повече на лоялността, отколкото на тръпката от флиртовете, и да прекрасни дългосрочни партньори

Тези зодии нямат проблем с това да останат моногамни в една връзка.

Да намерят “единствения” и да му се посветят с всичко свое за тях не е проблем. Чувстват се най-щастливи, когато имат до себе си лоялен партньор и са повече от готови да му отвърнат със същото.

Лъв
Едва ли зодия Лъв е първата, която изниква в ума ви при мисълта за моногамни зодии. Лъвовете са много суетни, общителни, щедри и флиртът е в природата им. Но ако са в сериозна връзка, не стигат по-далече. Те са благородни и доблестни и не могат да играят двойни игри задълго, това по-скоро ще ги потисне, отколкото ще им донесе приятна тръпка. Един щастлив Лъв е възможно най-лоялното същество, което можете да имате в живота си.

Как се разбират зодиите в секса

Дева
Типичната Дева е много честна, презира лъжите и не гледа с добро око на кокетството. За нея флиртовете са загуба на време, типична за неуверените хора. Изневерите смята за абсолютно недостойни. Девите са сред най-моногамните зодии и обикновено са взискателни, но много щедри и всеотдайни партньори.

Везни
Везните са суетни и понякога се подхлъзват в невинен флирт. Но дълбоко в себе си са романтични по един старомоден начин и мечтаят за романс като от филм. Много добронамерени са, макар и малко наивни. Ако човекът до тях е стабилен, но сантиментален и им дава вниманието, от което се нуждаят, ще бъдат щастливи да изживеят с него една дълга и моногамна любов.

4 зодиакални двойки, които стават за секс, но не и за любов

Козирог
Никоя друга зодия не въплъщава в такава степен стремежа към стабилност, както Козирога. Хората от тази зодия се стремят да останат моногамни, защото са традиционалисти. Искат да постигнат устойчивост във всеки аспект от живота си – добра кариера, стабилно семейство, хубав дом. Авантюрите биха означавали разпиляване на енергията им и ненужен риск. Типичният Козирог избира партньора си много внимателно и в личния му живот няма случайности. Ако е до вас, значи най-вероятно не гледа встрани.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Астро съвети14 НОЕМВРИ 2019

Как ни влияе Марс?

Марс е планетата на енергията, силата, борбата, оцеляването, творческото мислене, желанията, интуицията, агресията, страховете, маниите. В кой знак е твоят Марс? Това ще ти разкрие много за теб самата в тези аспекти

Астро съвети12 НОЕМВРИ 2019

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Когато чувствата започнат да изстиват, всеки от 12-те знака показва тъмната си страна

Астро съвети11 НОЕМВРИ 2019

Пълнолунието в Телец ще обърка всичките ни планове за бъдещето

Утре ще настъпи Пълнолуние, което ще предизвика лавина от емоции

Астро съвети07 НОЕМВРИ 2019

Каквo мъжете не харесват в жените според зодията

Вижте какво ги дразни и какво да избегнете