Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Дните от 27 юли до 2 август ще бъдат най-благоприятни за зодии Телец, Скорпион и Стрелец.

Овен

В началото на тази седмица събитията в личния ви живот ще ви накарат да помислите върху грешките си от миналото. След времето за равносметка ще можете да се изправите пред уикенда с нови сили, с които ще превърнете съботата и неделята в най-продуктивните си дни.

Телец

През делника ще ви върви добре във финансов план, затова се възползвайте максимално да увеличите приходите си, но при едно условие – след това си дайте почивка и забравете за грижите. Тази седмица е подходяща за пътувания и ваканции.

Вдъхновящ цитат за всяка зодия

Близнаци

Началото на седмицата може да донесе проблеми във връзката ви с половинката, защото Венера застава в квадрат с Нептун. Нещата, обаче, рязко ще се променят, когато през уикенда Луната в Козирог вдигне секси фактора в личните ви отношения.

Рак

Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Ако започнете седмицата с позитивна настройка, скоро след началото й ще забележите как нещата започват да се нареждат. Нашият съвет – през делника се съсредоточете върху работата с минимално разсейване, а през уикенда забравете напълно за ангажиментите и се насладете на заслужена почивка.

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Лъв

Нещата понякога не са само черни или бели, такава ще бъде и седмицата – преплитане между успехи и не чак толкова хубави моменти. Все пак обаче се съсредоточете върху позитивното – такива ще бъдат дните от сряда до петък, в които ще ви върви както в работата, така и в личния живот.

Дева

Вашата трудолюбива страна понякога ви кара да забравяте, че освен кариерата и успехите има много, за което да се стремите. През тази седмица ще имате възможност да се сближите с колегите си на работното място, както и да намерите нови причини да се забавлявате повече.

Чертите на зодиите, които вероятно не знаете

Везни

Влиянието на Венера и Нептун ще предизвика финансови затруднения, но подобрение в любовния живот. Като цяло седмицата ще се развива позитивно през делничните дни, докато през уикенда е възможно да се появят конфликти, затова опитайте да прекарате това време в полезни дейности насаме.

Скорпион

Тези дни ще сте настроени за секс и романтика, благодарение на влиянието на Венера. Но ако истински искате да помогнете на връзката си с партньора, използвайте силното влияние на Луната в Козирог в края на седмицата и проведете онзи важен разговор с половинката, който отдавна сте отлагали.

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Стрелец

На 29 юли, Луната образува хармоничен триъгълник със Слънцето в деветия ви дом, тогава бъдете готови да се освободите от монотонността на ежедневието и планирайте преживяване, което ще разведри цялата ви седмица. Ако имате тази възможност, оставете част от уикенда само за време насаме с партньора и се възползвайте от благоприятния период за връзката ви.

Козирог

Тази седмица Луната навлиза във вашия знак, което означава турбулентност в отношенията ви с близките. Позволете си да бъдете емоционални пред най-важните за вас хора, колкото и да ви се иска да запазите самообладанието си. Преди това делничните дни предлагат възможност за кариерно развитие.

Кои са най-стилните жени в зодиака?

Водолей

Опитайте да запазите седмицата предимно неутрална. Заради Луната в Козирог може да изпитате затруднения във взаимоотношенията си, затова се постарайте да не влизате в излишни конфликти. Съсредоточете се върху себе си и върху дейностите, които ви карат да се чувствате добре.

Риби

Позволете си да бъдете искрени с близките. Дори и това да предизвика неприятности в отношенията ви или да доведе до конфликти. Тази седмица ви предлага перфектната възможност най-сетне да се отърсите от онова, което ви е тормозило.

Зодиите, които най-трудно се справят със самотата

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември
Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември
Хороскопи14 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Седмицата ще е предимно позитивна, но не и за Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември
Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв