Астро Мания : Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий – седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Типично за всеки ретрограден период ще имаме възможност да забавим темпото и да направим равносметка за важните неща в живота.

Овен

Ретроградният Меркурий ви е накарал да се замислите какво е истински важно за вас и тази седмица ще сте съсредоточени как да работите в полза на желанията си. Ще подхождате зряло и решенията ви почти на 100% ще водят до позитивна промяна в живота ви.

Телец

Тази седмица влиянието на Меркурий ще ви накара да се изолирате почти напълно от приятелския си кръг, но точно това ще ви сближи с партньора ви. Дълго чаканата хармония у дома, ще ви помогне да се справяте по-добре и на работното си място. Но имайте предвид, че това ще се случи само ако не обръщате внимание на интригите сред колегите.

Кой цвят за нокти прави вашата зодия по-магнетична за мъжете?

Близнаци

Отваря се перфектната за вас възможност да се отдадете на творчески проекти и любимите си хобита. Добра новина по средата на седмицата ще промени мнението ви по важен за вас проблем и това ще ви накара да оценявате повече това, което имате.

Рак

Съсредоточете се да запазите добрия баланс между работата и личния живот – в първата част на седмицата ще е по-подходящо да се отдадете на професионалните си ангажименти, а към уикенда да си позволите повече време с половинката и близките.

Лъв

Ще имате възможност да се отделите от проблемите, които са тегнели над вас в последното време и ще успеете да се справите с всички затруднения, които ви се изпречват. Най-много ще ви се удават нещата в работата, където неочаквано за вас развитие на ситуацията, ще ви помогне да покажете истинския си талант.

Дева

По принцип винаги се стремите да имате предварително измислен план и да сте изчислили всичко до възможно най-голяма точност. Тази седмица нещата няма да вървят точно така, както ви се иска, но се опитайте да не се панирате, а да се доверите на инстинктите си – това ще ви помогне да се справите успешно с всички задачи.

Как да разпалите страстта му отново според зодията

Везни

Тази седмица ще подхождате със сериозен поглед към всеки проблем, който се появява пред вас, което ще ви помогне бързо да постигате желаните от вас резултати. Не се страхувайте да предприемате рискове – сега ще е добър момент за експерименти.

Скорпион

Много от проблемите, които преди сте отлагали сега ще изплуват, но не се плашете – точно сега е перфектният момент да се справите с всички от тях. Благодарение на Юпитер в Козирог комуникацията с колеги и бизнес партньори ще ви помогне да постигате всичко, което искате.

Стрелец

Възползвайте се от момента на затишие и се отдайте на проектите, за които до този момент не сте намирали време. Седмицата ще отвори пред вас множество възможности за самоусъвършенстване и събитията, които ви очакват ще ви помогнат в бъдеще.

Козирог

Събитията през идната седмица ще ви накарат да дадете пауза на работата за малко, за да се фокусирате върху собственото си здраве и отношенията с близките ви. Едновременно с това ще имате възможност да си създадете план за бъдещето, който ще ви даде допълнителна стабилност.

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Водолей

Най-сетне ще можете да се справите с проблемите, които дълго време са ви тормозили. Това ще ви направи по-отворени към нови преживявания и ще акселерира сексуалния ви живот. Ще сте най-силно настроени за романтика през уикенда, когато Луната навлиза в Риби.

Риби

Късметът ще ви се усмихне през новата седмица и ще успеете да се радвате на позитивни моменти в почти всеки аспект от живота си. Ситуацията на работното място ще е хармонична, а още по-добре ще се развиват нещата в личния ви живот.

Песента, която най-добре описва характера на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи30 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април

Овен, Близнаци и Водолей ще са сред малкото късметлии тази седмица

Хороскопи23 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Седмицата ще бъде най-трудна за зодии Овен, Телец, Близнаци и Стрелец

Хороскопи16 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 16 до 22 март

Използвайте времето да си поставите нови цели и да свършите нещата, които дълго време отлагате

Хороскопи09 МАРТ 2020

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Седмицата ще бъде изключително емоционална и тежка