Астро Мания : Зодии21 ФЕВРУАРИ 2020

Зодиите, които най-трудно ще накараш да се влюбят

Тези знаци могат да изпитват силни чувства, но дълго ще бранят сърцето си, преди да допуснат в него нов човек

Има зодии, които скачат с главата надолу в любовта. И други зодии, които много бавно и трудно отварят сърцето си.

Кои са зодиите, които трудно човек ще накара да се влюбят? Споделяме с вас, с уточнението, че те съвсем не са коравосърдечни и неспособни на сантименталност, романтика и силни страсти.

Но са взискателни или пък свръхчувствителни. Това ги прави предпазливи и са се научили да не се увличат по някого от пръв поглед. За да спечелите сърцето им, трябва да действате постепенно, да бъдете надеждни и последователни и наистина силно да ги впечатлите!

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Водолей

От всички зодии, може би именно Водолей се влюбват най-трудно. Причината е в тяхната интелигентност. Водолеите са реалисти и връзките им не се ръководят от сюжетите на холивудските романтични истории. Типичният Водолей иска първо да се увери, че един човек е достоен да му бъде приятел. Държат партньорът им да е умен, прям, интересен и многостранно развит. Докато не се уверят в тези качества на човека отсреща, не оставят емоциите да ги превземат.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

Стрелец

Стрелците за сред онези зодии, които истински се наслаждават на свободата си. Очарователни и вечно млади по дух, те живеят в постоянно преследване на следващото приключение. Изключително толерантни са към другите, но очакват същата толерантност в замяна. Не можеш да ги накараш да се обвържат, преди те самите твърдо да са решили, че си струва.

Как мъжете от всяка зодия умеят да разбият сърцето на една жена

Дева

От всичко на света Девата най-много мрази нещата да се случват хаотично. И в работата, и в личния си живот тя иска да е сигурна, че с каквото и да се захване, то е наистина специално, смислено и си заслужава. Затова ако познавате Дева, която прескача от една двумесечна авантюра в друга, бъдете сигурни, че има силно влияние от друг знак в хороскопа си. Типичната Дева стъпва внимателно, когато се влюбва, резервирана и разсъдлива е. Ако отдаде сърцето си на някого, е за дълго.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

Близнаци

Близнаците се влюбват трудно, защото са твърде разсеяни. Колкото и да харесват някого, почти сигурно в момента паралелен живот живеят още няколко техни увлечения. Един човек може да ги изкушава сексуално, към друг да ги тегли заради неговия интелект и социален статус, с трети да имат общо хоби… И така почти до безкрай. Огромна рядкост е да се влюбят така силно, че да зарежат всичко странично. За доста представители на този знак, подобна любов така и не идва никога.

Кои зодии ви привличат най-силно?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...