Седмичен хороскоп от 20 до 26 януари

Седмицата предлага много възможности за зодиите – ще бъдем комуникативни и позитивно настроени за бъдещето

Като цяло тази седмица ще се отрази добре на повечето зодии. Единствените, които може да се сблъскат с неприятности, са Стрелец и Водолей.

Овен

Тази седмица ще успеете да разрешите проблемите, които през последните седмици ви мъчат. Това ще ви даде възможност най-сетне да дишате спокойно и да се съсредоточите върху по-важните неща – семейството и близките. Обърнете внимание на приятелите си и на половинката, точно в този момент това ще бъде много ценно за вас.

Телец

Идните дни ще са подходящо време за размисъл – опитайте да си отговорите на въпросите кое е важно за вас в момента и помислете дали сегашните ви деяния са правилният метод, по който да постигнете целите си. Съвет от половинката ще ви помогне да намерите търсените отговори.

Близнаци

Вдъхновени сте да свършите всичко, което отлагате от известно време, и ще имате възможността да го направите. Седмицата ще е натоварена, което ще се хареса на вашия вечно активен характер. Могат да се появят проблеми в любовния ви живот, но бързо ще намерите начин да се справите с тях.

Рак

През тази седмица ще ви се иска да не прекарвате и един момент сами – ще изпитвате потребност да бъдете около приятелите и семейството си, а в любовния ви живот ви очаква промяна, която дълго сте чакали – спокойно, за добре е.

Лъв

Късметът ще бъде на ваша страна и ще можете да поемете контрола върху ситуацията, в която се намирате. Ще взимате правилните решения и ще се справяте с проблемите бързо. Това ще ви помогне да се развиете в кариерата си и дори да дадете нов старт на отношенията с човека до вас.

4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Дева

Началото на тази седмица бъде спокойно и това ще се отрази положително на психиката ви след дългия период на стрес. Бързо ще си върнете самочувствието и ще започнете да гледате по-оптимистично и на отношенията с партньора ви. Осмелете се да направите нещо неочаквано и нетипично за вас, което още повече ще подобри седмицата ви.

Везни

Тази седмица вие ще сте звездата на шоуто… или поне на офиса. Всеки ще ви търси за помощ и ще се допитва до вас за съвет. Това ще ви измори и натовари повече от обичайното, но удовлетворението, че сте направили нещо позитивно за някого ще ви поддържа бодри.

Скорпион

Бъдете търпеливи, ще ви се наложи да работите повече от обичайното за вас, но се постарайте да дадете всичко от себе си, защото това ще ви се отрази положително в бъдеще. Очаква се и да срещнете нов човек, който да запали интереса ви.

Стрелец

Тази седмица ще изпитвате нуждата да бъдете комуникативни и да прекарвате повече време  с половинката си, което само ще заздрави отношенията помежду ви. Очакват ви позитивни промени и в работата, но все пак се пригответе и за не чак толкова приятни изненади, защото планетарните промени може да предизвикат проблеми, особено по отношение на финансовото ви състояние.

Козирог

Макар и да е малко необичайно за вас, тази седмица ще сте позитивно настроени. Ще сте готови да направите промени в живота си и да разнообразите любовния си живот. Една възможност, на която няма как да откажете, ще направи края на седмицата още по-хубав.

Най-подходящата сутрешна рутина за всяка зодия

Водолей

Напоследък не сте съвсем на себе си и ако не промените нещо, това ще ви се отрази в дългосрочен план. Не поемайте твърде големи рискове, а вместо това инвестирайте повече време и давайте 110% от себе си във всичко, с което се захващате.

Риби

Любовният ви живот изглежда се подобрява и това ще ви зареди положително – по средата на седмицата може да се вдъхновите да запазите билети за романтична почивка с половинката. Единственото, с което трябва да внимавате, е да не се разсейвате на работното място заради еуфорията по любимия.

Зодиите, които изпитват най-силни чувства в любовта

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи24 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 24 февруари до 1 март

Не се плашете от Меркурий - седмицата ще е позитивна, особено за Рибите, Близнаците и Овените

Хороскопи17 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 17 до 23 февруари

Като за първа седмица през периода на ретроградния Меркурий, нещата ще са в пъти по-добри от очакваното

Хороскопи03 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 февруари

Очаква ни много смесена седмица - за едни тя ще бъде страхотна, за други не чак толкова

Хороскопи27 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари

Романтичното настроение, типично за началото на февруари, отново ни застига