4 зодии, които са твърде мекушави и сами съсипват живота си

Ето и в какво се корени тяхната несигурност

Представителите на тези зодии са несигурни в себе си и отстъпчиви, дори когато е наложително да заемат твърда позиция. Това често им коства много – от неспособност да защитят интересите си, до това околните да ги възприемат като “безгръбначни”.

Кои са те и какво им пречи да отстояват себе си повече?

Близнаци

Типичните Блинаци се плъзгат с очарователна фриволност по повърхността на трудните ситуации. Рядко поставят даден въпрос директно. Предпочитат да извъртат и замазват проблема, но това им изгражда репутация на леконравни хора, на които не може да се разчита.

Рак

Несигурни, емоционално лабилни и жадни за внимание и одобрение. Такива са типичните Раци. Затова не е чудно, че не могат да се застъпват за това, в което вярват. Ако се сблъскат с проблем, първо ще се наплачат насаме в ъгъла, а после ще търсят заобиколен начин да си отмъстят. Затова толкова често са нещастни в отношенията си, пренебрегвани и зарязвани.

Дева

Перфекционизмът на Девата я докарва до лудост. Тя рядко се доверява на собствената си преценка, защото твърде много я е страх да не допусне грешка. Иронията е в това, че именно разумните и интелигентни Деви обикновено виждат ясно проблемите. Но така и не могат да си повярват достатъчно, за да се държат по-твърдо.

Везни

Везните имат идея фикс да бъдат харесвани. Тяхната прекомерна любезност, сладките им усмивки и пороят комплименти целят да ги превърнат в любимци на всички и това често има висока цена. Непривикнали към това проблемите да се адресират ясно и честно, Везните изпадат в ужас в такива ситуации. Предпочитат да премълчават, само и само да не се каже нещо неприятно.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.