Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Започваме седмицата, напълно освободени от влиянието на ретроградния Меркурий… или пък не?

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Краят на ретроградния Меркурий и влиянието на Луната през тази седмица ще засегнат най-положително зодии Близнаци, Скорпион, Козирог и Риби.

Овен

Краят на ретроградния Меркурий и опозицията на Слънцето и Юпитер в началото на седмицата ще ви зареди с енергия да дадете всичко от себе си на работното място. Внимавайте да не прекрачите границата – през уикенда семейството ви ще има нужда от вас, затова се постарайте да оставите работата настрана.

Телец

Тази седмица не се стремете твърде високо, защото няма да имате голям късмет, особено на работа. Внимавайте и как разговаряте с шефа и с хората, които стоят на по-висши позиции, защото има шанс да си навлечете неприятности. Най-добрият подход в идните дни ще бъде да планирате, вместо да действате.

Зодиите, които най-трудно се справят със самотата

Близнаци

Противно на обичайното този път започвате седмицата на романтична вълна и я завършвате на тема работа. Опозицията на Слънцето и Юпитер ще ви позволи да бъдете по-емоционални и да достигнете до ново ниво във връзката си с половинката, а влиянието на Луната в края на седмицата ще ви помогне да се справите с финансов проблем, който отдавна ви мъчи.

Рак

Връзките ви ще бъдат поставени пред изпитание заради негативното влияние на Слънцето върху вашия знак тази седмица. Въпреки че нещата в началото ще изглеждат непоправими, след четвъртък обаче ще получите втори шанс да възобновите отношенията си с близък.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Лъв

Фокусирайте се върху здравето и благосъстоянието си в момента, защото точно сега не можете да си позволите да ви застигнат болести и проблеми. Предстои ви да осъзнаете грешките, които сте допускали до сега в професионален план, което ще ви помогне да бъдете по-успешни.

Дева

Макар и вече много по-слабо Меркурий продължава да ви влияе, като засяга самочувствието ви и приятелствата ви. Може да се почувствате несигурни в себе си и това ще предизвика спад в отношенията с някои близки.

Зодиите и виното: Кой сорт вино най-добре пасва на характера на вашата зодия

Везни

Тази седмица ще се чувствате сякаш емоциите ви отново са излезли извън контрол – ще се ядосвате по-лесно и ще изпадате в състояния на тъга, без да има явна причина. Вместо да се фокусирате върху тези проблеми, обърнете повече внимание на развитието си в кариерен план.

Скорпион

Послушайте интуицията си, когато взимате решения, които ще афектират работата ви. В средата на седмицата ще ви се наложи бъдете гъвкави, за да не допуснете отрицателните емоции да блокират шансовете ви за успех. Уикендът пък ще е изпълнен с поводи за забавление.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юли

Стрелец

Макар и принципно да не сте фен на дългите обвързвания, точно сега ще имате нужда да видите, че връзката ви се движи в такава посока. За щастие точно сега е добър момент да поработите върху това с партньора си. Доброто ви настроение в следствие от развитието в любовен план ще ви помогне и в други аспекти от живота ви.

Козирог

Време е за изкуство, поезия и секс – на 15 юли, когато Луната навлиза в петия ви дом на любовта, ще сте готови да забравите за грижите и да се отдадете единствено на удоволствия с партньора си. Меркурий в Рак само засилва този процес и отваря възможност да говорите за чувствата си пред половинката.

Най-добрите страни на зодиите

Водолей

Перфекционизмът ви ще се превърне в най-голямата ви слабост в началото на седмицата. Позволете си заслужената почивка и оставете нещата сами да се случат. Още по-важно ще е да обърнете внимание на себе си през уикенда, когато може да сте затруднени от здравословен проблем.

Риби

Ако не беше отрицателното влияние на Слънцето и Плутон, заради което ще изпитате напрежение в отношенията със семейството, седмицата щеше да е напълно перфектна. В любовен план нещата ще бъдат много добри, а на работата плановете ви ще вървят гладко.

Зодиите, които имат най-голям шанс да станат милиардери

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август
Хороскопи10 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Макар и по средата на лятото, тази седмица ще накара много зодии да обърнат внимание на работата, вместо на забавленията

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август
Хороскопи03 АВГУСТ 2020

Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Започваме седмицата без особено желание за партита и почивки, а завършваме уикенда по точно обратния начин

Какво ще стане, ако не срещнете любовта?
Хороскопи31 ЮЛИ 2020

Тези четири зодии да се подготвят за романтичен август

Сезонът на летните романси продължава

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август
Хороскопи27 ЮЛИ 2020

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Седмицата ще бъде едно смесено преживяване от трудни и приятни моменти