Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Започва малко хаотична седмица, в която повечето от нас ще трябва ловко да балансираме между различните отговорности

Дните от 13 до 19 май ще бъдат хаотични за повечето зодии. Много от тях ще се наложи да се изправят пред ситуации от миналото.

Дори и да изглежда сякаш имате милион задачи, през дните от 13 до 19 май се опитайте да отделите време и за себе си.

Овен

От 13 до 19 май може да се сбъскате с песимистични мисли, свързани с миналото ви. Случки в семейството ви може да ви натъжат. Ако търсите начин избегнете негативните емоции, предприемете пътуване, за да се отпуснете.

Телец

Напоследък сте по-вдъхновени и детерминирани към успех и това ще си проличи тази седмица. Много от идеите ви ще се окажат сполучливи и ще ви тласнат напред в работата.

Близнаци

През дните от от 13 до 19 май ви очакват радостни събития, много от вас дори ще празнуват специален повод. Възползвайте се, за да се отпуснете и да се сбогувате с емоционалния багаж, който дълго време ви е мъчил.

Рак

Отделете време за близките си и семейството. Много от вас ще са в настроение да си останат вкъщи и да се насладят на домашния уют. Позволете си да се насладите на това време и странете от взимането на големи решения, защото може да се окажат неуспешни.

4 зодии, които обичат лошите момчета

Лъв

Тази седмица ще е обвързана с решенията, които сте взели в миналото – ще си дадете равносметка кои от тях са били правилни и кои грешни. И в двата случая ще трябва да се справите с тях на момента, но това ще ви даде перспектива какво можете да подобрите в себе си.

Дева

Започнали сте да търсите начини да подобрите себе си и да се развиете като личност, но това със сигурност не е лека задача – през тази седмица ще сте изправени пред още предизвикателства вътре в себе си. Но ако сте решителни и инвестирате достатъчно време и енергия ще се правите с всичко.

Везни

Приятелите ви може да се опитат да ви ангажират с техните собствени проблеми. Въпреки че сте изкушени да им помогнете, пазете и себе си – не позволявайте на външни фактори да ви затормозяват прекалено.

Скорпион

Дните от 13 до 19 май ще ви изправят пред множество отговорности. Ще се наложи да се справяте едновременно с ангажименти в работата, така и вкъщи. Това може да ви се отрази различно през определи отрязъци от време – на моменти ще бъдете щастливи, че успявате да се справите с всичко, в други ще се притесните и изнервите от ситуацията.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Стрелец

Енергията ви ще прелива тази седмица и ще търсите нови начини да се възползвате от нея. Една част от вас ще се фокусират върху работата, други върху семейството, но всички от вас ще потърсят начини да се справят с проблемите си.

Козирог

Обичате лидерската позиция и затова поемате повече ангажименти, отколкото трябва всъщност, но през тази седмица опитайте да бъдете по-умерени. Както всички други, вие също се нуждаете от почивка и това е нормално – позволете си я.

Водолей

Ще предприемете някои промени в личен план, те ще се отразят на семейството ви, както и на работния живот. Това изисква цялото ви внимание, затова внимавайте в какво инвестирате времето си.

Риби

Ще започнете седмицата си, помагайки на някого, ще трябва да му свършите услуга. Ако напоследък сте в настроение за пътуване, възползвайте се. Пълнолунието на 18-ти обещава да направи пътешествието приятно.

Зодиите с най-страстните връзки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи22 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 22 до 28 юли

За тези от вас, запътили се на почивка, моментът не може да бъде по-подходящ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл