Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Започва малко хаотична седмица, в която повечето от нас ще трябва ловко да балансираме между различните отговорности

Дните от 13 до 19 май ще бъдат хаотични за повечето зодии. Много от тях ще се наложи да се изправят пред ситуации от миналото.

Дори и да изглежда сякаш имате милион задачи, през дните от 13 до 19 май се опитайте да отделите време и за себе си.

Овен

От 13 до 19 май може да се сбъскате с песимистични мисли, свързани с миналото ви. Случки в семейството ви може да ви натъжат. Ако търсите начин избегнете негативните емоции, предприемете пътуване, за да се отпуснете.

Телец

Напоследък сте по-вдъхновени и детерминирани към успех и това ще си проличи тази седмица. Много от идеите ви ще се окажат сполучливи и ще ви тласнат напред в работата.

Близнаци

През дните от от 13 до 19 май ви очакват радостни събития, много от вас дори ще празнуват специален повод. Възползвайте се, за да се отпуснете и да се сбогувате с емоционалния багаж, който дълго време ви е мъчил.

Рак

Отделете време за близките си и семейството. Много от вас ще са в настроение да си останат вкъщи и да се насладят на домашния уют. Позволете си да се насладите на това време и странете от взимането на големи решения, защото може да се окажат неуспешни.

4 зодии, които обичат лошите момчета

Лъв

Тази седмица ще е обвързана с решенията, които сте взели в миналото – ще си дадете равносметка кои от тях са били правилни и кои грешни. И в двата случая ще трябва да се справите с тях на момента, но това ще ви даде перспектива какво можете да подобрите в себе си.

Дева

Започнали сте да търсите начини да подобрите себе си и да се развиете като личност, но това със сигурност не е лека задача – през тази седмица ще сте изправени пред още предизвикателства вътре в себе си. Но ако сте решителни и инвестирате достатъчно време и енергия ще се правите с всичко.

Везни

Приятелите ви може да се опитат да ви ангажират с техните собствени проблеми. Въпреки че сте изкушени да им помогнете, пазете и себе си – не позволявайте на външни фактори да ви затормозяват прекалено.

Скорпион

Дните от 13 до 19 май ще ви изправят пред множество отговорности. Ще се наложи да се справяте едновременно с ангажименти в работата, така и вкъщи. Това може да ви се отрази различно през определи отрязъци от време – на моменти ще бъдете щастливи, че успявате да се справите с всичко, в други ще се притесните и изнервите от ситуацията.

Зодиите, родени да бъдат лидери

Стрелец

Енергията ви ще прелива тази седмица и ще търсите нови начини да се възползвате от нея. Една част от вас ще се фокусират върху работата, други върху семейството, но всички от вас ще потърсят начини да се справят с проблемите си.

Козирог

Обичате лидерската позиция и затова поемате повече ангажименти, отколкото трябва всъщност, но през тази седмица опитайте да бъдете по-умерени. Както всички други, вие също се нуждаете от почивка и това е нормално – позволете си я.

Водолей

Ще предприемете някои промени в личен план, те ще се отразят на семейството ви, както и на работния живот. Това изисква цялото ви внимание, затова внимавайте в какво инвестирате времето си.

Риби

Ще започнете седмицата си, помагайки на някого, ще трябва да му свършите услуга. Ако напоследък сте в настроение за пътуване, възползвайте се. Пълнолунието на 18-ти обещава да направи пътешествието приятно.

Зодиите с най-страстните връзки

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи20 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 20 до 26 май

Новата седмица предвещава нови преживявания за зодиите

Хороскопи17 МАЙ 2019

Пълнолунието в Скорпион ще се отрази на връзките ни

Бурни емоции и страсти ни очакват през деня на пълнолунието

Хороскопи06 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп за 6 до 12 май

Вижте какво ви очаква след почивките

Хороскопи01 МАЙ 2019

Хороскоп за месец май

Май ще ни помогне да се насладим на времето с приятели, както и на това само за нас