Астро Мания : Зодии11 МАРТ 2020

Зодиите с най-страстните връзки

Когато са влюбени, те изгарят от емоции и са склонни към обсебване

Има няколко зодии, за които любовта е винаги страстен фойерверк.

Техните връзки са драматични, те или демонстрират особено бурно любовта си, или са разкъсвани от крайни емоции. С тях е невъзможно да потънеш в рутинни и скучни отношения. Понякога цялата тази страст идва в повече, но пък подходящият партньор може да оцени пламенната им природа.

Ето кои са тези зодии:

ОВЕН
Зодия Овен правят всичко с плам и увереност – но най-вече така ухажват и обичат. Усещането да завоюват обекта на страстта си за тях е незаменимо и са готови на всичко. Директни, напористи, щедри на комплименти, без задръжки в секса. Имат нужда партньорът им да не им е “в кърпа вързан”, колкото и дълга да е връзката. Ако полагате усилия да им бъдете интересни, ще ви възнаградят с много екшън. В леглото също!

Най-горещата черта на всяка зодия

СКОРПИОН
Всяка една любовна афера със Скорпион е въпрос на живот и смърт. Задължително има и болка, и екстаз, и ревност, и страстно преследване, последвано от мъчително отдръпване… Скорпионите са вулкан от емоции, но са много предпазливи, затова с тях сякаш постоянно играете на топло и студено. Изненадите са гарантирани. А преживяването е незабравимо!

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Зодиите с най-страстните връзки

ВЕЗНИ
Когато са влюбени, те са в Рая. И държат да го демонстрират както на любимия си човек, така и на целия свят. Ще ви засипят с комплименти и малки подаръчета без повод. Ще качват общи снимки във Фейсбук, ще мечтаят за сватба още през първата седмица, ще канят родителите ви на гости. Везните просто обичат да обичат. И го правят всеки път, сякаш е за последно.

Дълбоко пазената тайна на всяка зодия

РИБИ
Обичат страстно, защото са емоционални, раними и безнадеждни мечтатели. Влюбените Риби поставят своя човек на пиедестал и е много лесно да се удавят в красивите си фантазии. Ще ви рецитират стихове, ще искат да гледате заедно филми, в които героинята им напомня за вас, ще ви предложат брак на първа среща – такива неща са стопроцентово в стила им. Рутинното ежедневие и битовизмите са извън техния периметър. Рибите искат страстна приказка, не мръсно пране и разходки до супера в неделя.

Истината за зодия Риби

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка