Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Макар и по средата на лятото, тази седмица ще накара много зодии да обърнат внимание на работата, вместо на забавленията

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Рак, Дева и Водолей са сред зодиите, които няма да имат особен късмет тази седмица. За да получите това, което искате, трябва да вложите много време и труд.

Овен

Влиянието на Марс и Плутон ще ви повлияе като зареждащ boost с енергия и самочувствие и ще направи средата на седмицата ползотворна и успешна за вас. Благодарение на двете планети и на ретроградния Уран през уикенда ще се радвате на финансово подобрение.

Телец

Тази седмица е подходящ момент да погледнете назад към преживяното през последните години и да използвате уроците, научени от всички препятствия. След четвъртък ще сте заредени с положителна енергия, което ще ви помогне да въведете баланс в живота си.

Зодиите по време на лятната почивка

Близнаци

Време е да се възползвате от комуникативната си страна и да се отдадете на полезни забавления – бъдете сред приятели, отдайте се на почивка, но я използвайте, за да презаредите с креативна енергия, която да ви помогне за бъдещите ви проекти.

Рак

От тази седмица започва период, който ще ви принуди дълго време да поставяте работата пред другите задължения. Ще ви се наложи да прекарвате повече часове в офиса – от сега и чак до края на годината. Накрая усилията ви ще бъдат възнаградени, а междувременно използвайте момента да подобрите отношенията си с шефа и колегите.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Лъв

Марс в квадрат с Плутон ви носи нужната мотивация да се разделите с вредните навици, които дълго време са ви дърпали назад. Междувременно в края на седмицата Уран навлиза в ретрограден период и ще повлияе на кариерното ви развитие положително.

Дева

В началото на тази седмица може да изпитате краткотраен спад в самочувствието си, който, за съжаление, може силно да повлияе на отношенията ви с половинката. В четвъртък, когато Марс и Плутон се срещат, малко по малко ще започнете да връщате позитивната си нагласа и да се изправяте пред проблемите с увереност.

Мъжете от тези три зодии са най-отдадените партньори

Везни

През делничните дни ще бъдете мотивирани да се постараете на работното място, но не забравяйте и за личния си живот покрай отговорностите. В края на седмицата пък ще се отдадете на заслужена почивка с половинката, както и на значителна доза секс и романтика.

Скорпион

Каквито и проблеми и неразбирателства да са застигнали вас и близките ви напоследък, сега е подходящият момент да ги разрешите. След края на работната седмица ще сте на любовна вълна.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 август

Стрелец

Отдайте се на разпускащи дейности – направете си домашно спа, кино вкъщи с половинката и се насладете на кратка почивка с най-близките. Тази седмица ще ви послужи като средство за презареждане преди следващата вълна отговорности.

Козирог

Бъдете отворени пред близките си по отношение на нещата, през които преминавате в момента. Още веднъж семейството е вашата най-голяма упора и тази седмица това ще си проличи. С помощта на любим човек ще завършите уикенда с нова порция увереност и вдъхновение.

Как да поддържаме форма според зодията си

Водолей

Време е да забравите за моментите на слабост и за всички възможни проблеми. Тази седмица ще сте изправени пред немалко трудности, които ще успеете да преодолеете единствено ако се мобилизирате и заредите със смелост, самоувереност и хъс.

Риби

Тази седмица потърсете онези приятели, с които не сте се чували отдавна. Благодарение на ретроградния Уран комуникациите ще ви вървят и ще успеете да подобрите отношенията си с много хора – както на работа, така и у дома.

Какво го възбужда според зодията му

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври
Хороскопи28 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 септември до 4 октомври

Посрещаме нов месец, както и ново пълнолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември
Хороскопи21 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Тази седмица търсим баланса между семейството и кариерата

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември
Хороскопи14 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 14 до 20 септември

Седмицата ще е предимно позитивна, но не и за Дева и Козирог

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември
Хороскопи07 СЕПТЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 септември

Тази седмица Марс започва своя ретрограден период, а Венера навлиза в Лъв