Астро Мания : Хороскопи03 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 3 – 9 декември

Овните ще копнеят за справедливост, а Водоелите ще са водени от авантюристичен дух

Везни

Една много важна седмица е пред вас. Всичко, което правите или казвате, ще определи посоката в която ще се развиват нещата за вас в бъдеще и то най-близкото такова.

Не се стресирайте допълнително, а се оставете на инстинкта да ви води – само така, каквото и да предстои ще бъде продиктувано от най-съкровените ви желания и цели. Дори промените да не са видими веднага, имайте търпение.

Скорпион

През новата седмица ще излезе наяве това, което наистина мислите и чувствата. Всичко онова, което пазите дълбоко в себе си от околните ще се прояви и вашата реакция ще определи какво ще ви се случи.

Не се опитвайте да подтискате вътрешния си глас и инстинктите си – нека те ви заведат до истината, която както вие, така и обкръжението ви искат или трябва да открият.

Маникюр според зодията

Стрелец

Седмицата е благоприятна за разрешаване на дълго отлаган проблем или въпрос. Независимо дали става дума за бизнес отношения, любовна връзка или здравето ви – възползвайте се от обстоятелствата, за да отметнете проблема.

Не отказвайте чужда помощ, но и не й се осланяйте напълно. Вярвайте най-вече в себе си и собствените си способности – само така ще разрешите ситуацията бързо и лесно.

Козирог

През идните дни ще се сблъскате с някаква несправедливост, появила се в отношенията ви с половинката, тези с колега или дори в онези с най-близките ви/роднините.

Ако се вглъбите твърде много в ситуацията е възможно да увеличите напрежението по между ви и то да остане така дълго време. Бъдете търпеливи и съобразителни, но не позволявайте да ви пренебрегват.

Какво помага на вашата зодия при безсъние

Водолей

Авантюризъм, креативност и богато въображение – тези три сили ще водят и определят цялата ви седмица. Завладяло ви е приключенско настроение, което може да ви провокира да експериментирате с ново хоби или да се занимавате с творческа работа.

Причината за това е ненависта ви към застоя и еднообразието. Ще търсите начин да се измъкнете от рутината, но не бива да забравяте за задълженията и отговорностите си.

Риби

Вашата романтична и чувствителна страна ще си припомни през следващата седмица, че любовта не е само цветя и рози. Ще ви се наложи да бъдете реалисти и да забравите за малко за мечтите и бляновете си, които очаквате партньорът ви да осъществи.

Не забравяйте, че във връзката имате отговорности и задължения, както един към друг, така и към дома ви. Погрижете се за тях и после се отдайте на страстни приключения и романтични вечери.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи13 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Свети Валентин подрани с един месец - седмицата ще е страхотна за любовния живот на всички в зодиака

Хороскопи06 ЯНУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 6 до 11 януари

Козирозите ще имат възможност за кариерно развитие, а Девите ще имат страхотни отношения с половинката

Хороскопи01 ЯНУАРИ 2020

Кой ще бъде най-щастливият ден за вашата зодия през новата година?

Научете кога да очаквате късметът да ви се усмихне

Хороскопи30 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 декември до 5 януари

Раците ще трябва да проведат важен разговор с половинката