Астро Мания : Хороскопи03 ДЕКЕМВРИ 2018

Седмичен хороскоп 3 – 9 декември

Овните ще копнеят за справедливост, а Водоелите ще са водени от авантюристичен дух

Везни

Една много важна седмица е пред вас. Всичко, което правите или казвате, ще определи посоката в която ще се развиват нещата за вас в бъдеще и то най-близкото такова.

Не се стресирайте допълнително, а се оставете на инстинкта да ви води – само така, каквото и да предстои ще бъде продиктувано от най-съкровените ви желания и цели. Дори промените да не са видими веднага, имайте търпение.

Скорпион

През новата седмица ще излезе наяве това, което наистина мислите и чувствата. Всичко онова, което пазите дълбоко в себе си от околните ще се прояви и вашата реакция ще определи какво ще ви се случи.

Не се опитвайте да подтискате вътрешния си глас и инстинктите си – нека те ви заведат до истината, която както вие, така и обкръжението ви искат или трябва да открият.

Маникюр според зодията

Стрелец

Седмицата е благоприятна за разрешаване на дълго отлаган проблем или въпрос. Независимо дали става дума за бизнес отношения, любовна връзка или здравето ви – възползвайте се от обстоятелствата, за да отметнете проблема.

Не отказвайте чужда помощ, но и не й се осланяйте напълно. Вярвайте най-вече в себе си и собствените си способности – само така ще разрешите ситуацията бързо и лесно.

Козирог

През идните дни ще се сблъскате с някаква несправедливост, появила се в отношенията ви с половинката, тези с колега или дори в онези с най-близките ви/роднините.

Ако се вглъбите твърде много в ситуацията е възможно да увеличите напрежението по между ви и то да остане така дълго време. Бъдете търпеливи и съобразителни, но не позволявайте да ви пренебрегват.

Какво помага на вашата зодия при безсъние

Водолей

Авантюризъм, креативност и богато въображение – тези три сили ще водят и определят цялата ви седмица. Завладяло ви е приключенско настроение, което може да ви провокира да експериментирате с ново хоби или да се занимавате с творческа работа.

Причината за това е ненависта ви към застоя и еднообразието. Ще търсите начин да се измъкнете от рутината, но не бива да забравяте за задълженията и отговорностите си.

Риби

Вашата романтична и чувствителна страна ще си припомни през следващата седмица, че любовта не е само цветя и рози. Ще ви се наложи да бъдете реалисти и да забравите за малко за мечтите и бляновете си, които очаквате партньорът ви да осъществи.

Не забравяйте, че във връзката имате отговорности и задължения, както един към друг, така и към дома ви. Погрижете се за тях и после се отдайте на страстни приключения и романтични вечери.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Седмицата ще крие много нови възможности

Хороскопи12 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 12 до 19 август

Тази седмица ще се окаже главно неприятна за повечето от нас

Хороскопи05 АВГУСТ 2019

Седмичен хороскоп от 5 до 12 август

Седмицата ще бъде съдбоносна за много от зодиите.

Хороскопи29 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 29 юли до 5 август

Краят на проблемите в комуникацията е тук