Седмичен хороскоп 21 – 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота

Ключовата дума тази седмица: креативност.

Новата седмица носи със себе си страхотен заряд, който ще облее като вълна повечето зодии с много енергия, мотивация и креативност. Ако цялата тази сила бъде насочена към работното място, се очакват невероятни успехи и постижения, които биха очудили някои представители на зодиака. Важно е обаче, тази енергия да бъде овладяна, за да не навлече излишни проблеми.

Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Овен

Тази седмица е изцяло посветена на кариерата и професионалното развитие. Обстоятелствата са изключително благоприятни, независимо каква крачка или решение ще вземете в това отношение.

Важно е обаче да сте фокусирани, сериозни и отговорни, за да бъдат усилията и качествата ви оценени максимално високо. Мобилизирайте се и ще постигнете дори повече от колкото очаквате.

Телец

Най-сетне ви се отдава възможност да си обърнете внимание и за секунда да оставите всичко и всички на заден план. Погрижете се за здравето си, като си приготвите по-здравословна храна или посетите урок по танци, аеробика или йога.

Нека обаче релаксът и почивката не ви попречат да подхождате сериозно към финансовото си положение и особено документацията. Преглеждайте всичко внимателно, за да не ви подведат или излъжат.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Близнаци

Една страхотна седмица! И най-трудните задачи няма да ви се опират, ще вършите всичко с такава лекота, че дори ще изненадате себе си. Използвайте момента, за да свършите всичко належащо, а защо не и нещо допълнително.

Не забравяйте и близките си, които имат нужда от вас и вашето внимание именно сега. Отделете им необходимото и ще се почувствате много удовлетворени и заредени за още повече подвизи и предизвикателства.

Рак

През тези дни ще ви се струпат доста задачи и отговорности на главата, така че не се опитвайте да се скриете или избягате от тях, а просто се мобилизирайте, за да свършите всичко добре и на време.

Отложете пътуванията, особено в чужбина, както и по-важните бизнес срещи. Заради заетостта ви надали ще смогнете да се представите в най-блестящата ви светлина, което може да се отрази на реномето ви.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Лъв

Тази седмица е вашата седмица! Чувствате се в кожата си, усещате одобрението на околните и дори когато се хвалите, го правите без капчица свян. Използвайте обстоятелствата на ваша страна, за да постигнете целите си.

В любовен план ви очакват само приятни емоции, като не е изключено да обмисляте или поне коментирате идеята за брак с половинката.

Дева

У вас през тази седмица ще се борят две сили: от една страна искате да се уедините и да се отдадете на творческата вълна, която ви е заляла изненадващо, а от друга търсите вниманието на другия пол.

Не пренебрегвайте любимите си хора, а се погрижете да разпределите времето си така че да стигне за всичко и всички. Това ключва и поне една романтична вечеря или запознанство, което да прерасне във връзка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи15 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юли

Седмицата ще бъде невероятна за Близнаци, но Скорпион и Стрелец да внимават

Хороскопи08 ЮЛИ 2019

Седмичен хороскоп от 8 до 13 юли

Тази седмица е добро време за размисъл

Хороскопи24 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Ето какво ви очаква през идната седмица