Седмичен хороскоп 21 – 27 януари

Телците получават заслужената почивка, а Рибите постигат всичките си цели с огромна лекота

Ключовата дума тази седмица: креативност.

Новата седмица носи със себе си страхотен заряд, който ще облее като вълна повечето зодии с много енергия, мотивация и креативност. Ако цялата тази сила бъде насочена към работното място, се очакват невероятни успехи и постижения, които биха очудили някои представители на зодиака. Важно е обаче, тази енергия да бъде овладяна, за да не навлече излишни проблеми.

Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Овен

Тази седмица е изцяло посветена на кариерата и професионалното развитие. Обстоятелствата са изключително благоприятни, независимо каква крачка или решение ще вземете в това отношение.

Важно е обаче да сте фокусирани, сериозни и отговорни, за да бъдат усилията и качествата ви оценени максимално високо. Мобилизирайте се и ще постигнете дори повече от колкото очаквате.

Телец

Най-сетне ви се отдава възможност да си обърнете внимание и за секунда да оставите всичко и всички на заден план. Погрижете се за здравето си, като си приготвите по-здравословна храна или посетите урок по танци, аеробика или йога.

Нека обаче релаксът и почивката не ви попречат да подхождате сериозно към финансовото си положение и особено документацията. Преглеждайте всичко внимателно, за да не ви подведат или излъжат.

Какво кара всяка зодия да се съмнява в себе си

Близнаци

Една страхотна седмица! И най-трудните задачи няма да ви се опират, ще вършите всичко с такава лекота, че дори ще изненадате себе си. Използвайте момента, за да свършите всичко належащо, а защо не и нещо допълнително.

Не забравяйте и близките си, които имат нужда от вас и вашето внимание именно сега. Отделете им необходимото и ще се почувствате много удовлетворени и заредени за още повече подвизи и предизвикателства.

Рак

През тези дни ще ви се струпат доста задачи и отговорности на главата, така че не се опитвайте да се скриете или избягате от тях, а просто се мобилизирайте, за да свършите всичко добре и на време.

Отложете пътуванията, особено в чужбина, както и по-важните бизнес срещи. Заради заетостта ви надали ще смогнете да се представите в най-блестящата ви светлина, което може да се отрази на реномето ви.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Лъв

Тази седмица е вашата седмица! Чувствате се в кожата си, усещате одобрението на околните и дори когато се хвалите, го правите без капчица свян. Използвайте обстоятелствата на ваша страна, за да постигнете целите си.

В любовен план ви очакват само приятни емоции, като не е изключено да обмисляте или поне коментирате идеята за брак с половинката.

Дева

У вас през тази седмица ще се борят две сили: от една страна искате да се уедините и да се отдадете на творческата вълна, която ви е заляла изненадващо, а от друга търсите вниманието на другия пол.

Не пренебрегвайте любимите си хора, а се погрижете да разпределите времето си така че да стигне за всичко и всички. Това ключва и поне една романтична вечеря или запознанство, което да прерасне във връзка.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи11 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 11 - 17 февруари

В седмицата на любовта не всичко е цветя и рози

Хороскопи04 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 4 - 10 февруари

Близнаците ще се чувстват най-добре сред приятели, а Рибите ги очакват големи планове

Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2019

Февруари: месецът на заслуженото спокойствие

Кажете 'Сбогом' на негативните емоции и проблемите в миналото

Хороскопи28 ЯНУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 28 януари - 3 февруари

Раците ще бликат от енергия и щастие, докато Стрелците ще трябва да обърнат внимание на здравето си