Астро Мания : Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

За представителите на тези пет зодии любовта рядко е спокойна, хармонична и предсказуема. 

Рак

Зад привидно спокойната, дори мудна фасада на типичния Рак се крие изострена чувствителност. Раците са безкрайно раними, преживяват всяка обида или разочарование дълбоко, болезнено и продължително. Когато са наранени, най-големият проблем идва от това, че не изразяват ясно и директно емоциите си, а типично по рачешки се движат назад и настрани. Трудно е да ги разгадаеш, а също толкова трудно е да бъдеш до тях на тяхната емоционална въртележка.

Риби

“Мъчениците” Риби никога не знаят в какво настроение ще се събудят. Днес са щастливи, утре нещастни, днес са лудо влюбени, утре отплуват, унесени по някакъв нов блян/ нова муза… Когато обичат, са готови на крайна саможертва. Но това идва с често натякване, с емоционални сцени и най-вече с вменяване на чувство за вина.

Везни

Драмата с Везните идва от това, че целият им свят се върти около партньора и връзката и това ги прави много взискателни и докачливи. Почти всички Везни имат нереално високи очаквания в любовта, като от захаросана холивудска продукция, а когато реалността не среща очакванията им, стават докачливи, натякващи и даже отмъстителни.

Лъв

Благородни, щедри и забавни, Лъвовете също имат своя тъмна страна. Това са тяхната суетност и нуждата им от пълен контрол. Проблемът на Лъва в една връзка често се оказва неумението да приеме партньора си като равен. Трябва да се знае, че той върти волана. Ако половинката не се съобрази с някое негово решение, Лъвът започва да се държи като тиранин.

Скорпион

Драмите на Скорпиона са огромни, но обикновено ги таи вътре в себе си. Хората от този знак са странни птици със силна воля, енергия за победа, увереност в себе си, но и с много ранима душа. За тях любовта е невъзможна без болка – и без силен страх от изоставяне. Просто когато се влюбят с цялата си душа, стават параноични и се люшкат между екстаза и мрачните състояния. Неописуемо ревниви и нападателни са, когато ги боли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка