Промени за Овните в личен план, разочарования за Девите

Предложение за нова работа да очакват Рибите

Време е повечето представители на Зодиака да осъзнаят какви са наистина хората, с които са се обградили и кои си струват да продължат взаимоотношенията си. Краят на някои отношения ще бъде неизбежен, но ще се случи за добро.

Какво предстои на всяка зодия?

Овен
Затваряте се в себе си, но ви предстоят промени както в личен, така и в професионален план. Изнервени сте и прекалено чувствителни. Необходимо е да подредите мислите си и да вкарате ред в живота си. Бъдете себе си, успокойте се и си помислете какво наистина искате.

Телец
Очакват ви промени във взаимоотношенията с околните, както и проблеми, причинени от неразбирателство. Идеализирате всякакъв тип връзки в живота си. За сметка на това, романтиката ви обгръща и вие буквално бягате от реалността. Оценявайте подобаващо хората, които ви подкрепят.

Бягайте от мъжете от тези две зодии

Близнаци
В личен план ще се чувствате объркани и ще се опитвате да балансирате между семейството и професионалните задължения. Иска ви се да имате шанса да приключите всички ангажименти, но така забравяте собствените си нужди. Не поемайте повече отговорности, отколкото сте способни да се справите.

Рак
Плановете ви се реализират, ще изпитате и желание да научите нови неща. Атрактивни и очарователни сте, а въображението ви е по-силно. Опитайте се да докоснете хората по правилния начин. Възможно е и някои хора да останат разочаровани от поведението ви. Едно пътуване ще ви измъкне от рутината.

Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Лъв
Внимавайте с разходите и харчете само за най-необходимите неща. Страхове и несигурност ще ви дърпат назад, боите се от отхвърляне. Личният ви живот ви безпокои най-много. Може и да почувствате, че човекът когото желаете не е ваш. Не правете сцени, избягвайте напрежението.

Дева
Възможно е да изпитате известни разочарования от хората, свързани както с личния, така и с тези от професионалния ви живот. Имате нужда от компания, тъй като сте много чувствителни и раними. Иска ви се да направите радикални промени във връзките си. Не притискайте до екстремност, ако не сте готови да приемете последствията.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи20 МАРТ 2019

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

С началото на новия сезон, ни очакват и нови преживявания.

Хороскопи18 МАРТ 2019

Седмичен хороскоп от 18 до 24 март

Последната пълна седмица, в която все още сме под влиянието на ретроградния Меркурий, но нещата изглежда започват да се оправят.

Хороскопи18 ФЕВРУАРИ 2019

Седмичен хороскоп 18 - 24 февруари

Близнаците ще трябва да са постоянно нащрек, а Стрелците ще са фокусирани върху бъдещето