Астро Мания : Зодии26 АВГУСТ 2016

Бягайте от мъжете от тези две зодии

Те ще ви разбият сърцето и ще ви оставят нещастни

Няма да се лъжем, всички момичета харесваме лошите момчета. И след като ни наранят, се чудим защо въобще сме се захванали с тях.

Време е вече да спрем да си губим времето и по-внимателно да избираме кои мъже да допускаме в живота си, за да не се окажем наранени накрая. Ето ги момчетата от двете зодии, които да избягвате:

Близнаци
Представителите на тази зодия са изключително обаятелно, но те имат и друго лице, което въобще не искате да познавате. Те са много мили и грижовни, но докато ви спечелят. След това се променят коренно. Милите им жестове спират, защото вече не им е толкова интересно, колкото в началото. Ако искате да ви оцени, не се давайте лесно.

zodii

Скорпион
Галантни и супер сексуални, но… все вие ще трябва да дирижирате всичко във връзката. Вечно вие ще трябва да взимате решенията и да се занимавате с всичко – от домакинските задължения, до организирането на почивката. Тези мъже обаче хем не искат да поемат инициатива, хем не искат и да бъдат командвани. Те не са и романтични, както и не изразяват чувствата си по никакъв начин.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии06 СЕПТЕМВРИ 2019

Кое е слабото място на всяка зодия?

Телецът не може да живее без хубава храна, Рибите - без популярността

Диети10 АВГУСТ 2019

Полезна закуска за различните зодии

Палачинки, сандвич или френски тост? Ето какво да изберете:

Зодии30 ЮЛИ 2019

Зодиите, на които Черната луна ще повлияе най-силно

Очаквайте сблъсък със силни емоции

Зодии27 ЮЛИ 2019

Най-силните любовни комбинации в Зодиака

Тези знаци имат най-голям шанс да открият щастието заедно