Хороскоп за 27-ми март

Време е Везните да помислят дали партньорът им е подходящ за тях

Представителите на зодиите Овен и Везни ще си направят равносметка какво точно искат от живота си. Възможно е да решат да сложат край на дълга връзка или да си потърсят нова работа.

Какво да очакват останалите представители на Зодиака?

Овен
Трябва да приемете, че човек, когото харесвате, не е подходящ за вас. След като осъзнаете, че почти всичко, което правите е за ваша сметка, както емоционално, така и финансово, по-лесно ще прекратите тези отношения.

Телец
Днес ще бъдете затрупани с много задачи и това ще доведе до объркване и напрежение. Знаете как да се изключите от света – направете го, ако можете да си го позволите. Другите може и да реагират на това, но вие сте твърде безгрижни, за да го отбележите.

Близнаци
Може би сте склонни да премълчавате, когато някой ви обиди, защото сте над нещата, но планетите предупреждават: ако го сторите сега, репутацията ви може да пострада. Не позволявайте на никого да казва каквото и да е лошо по ваш адрес.

Да намерим вътрешен покой според зодията си

Рак
В последните седмици сте изключително чувствителни и скривате това под излишна сдържаност. Сега е момента да покажете емоциите си и всичко ще се нареди, както сте го искали. Вечерта прекарайте в компанията на любимите си хора.

Лъв
Днес ще се случи нещо, което ще ви изкара извън релси. Въпреки това, преди да тръгнете на война с човека, който ви е наранил, разберете дали наистина той е виновен за това. Не обвинявайте, без да сте сигурни, тъй като може да загубите приятел.

Дева
Загрижени сте за интимните си взаимоотношения и ще се постараете да прекарате възможно най-дълго време с любимия човек. Вие ще откриете обаче, че има друг човек, който в момента има чувства към вас и това може малко да ви обърка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи14 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

Близнаци и Лъв да внимават - тази седмица няма да им върви на работното място

Хороскопи07 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 7 до 12 октомври

Седмицата ще бъде повече от страхотна за Лъвовете... но главно само за тях.

Хороскопи30 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 30 септември до 6 октомври

Седмицата изглежда обещаващо за Телците, но за Близнаци, Лъв и Везни ще е изпълнена с предизвикателства

Хороскопи23 СЕПТЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 септември

Седмицата започва с есенното равноденствие, което пряко ще повлияе на зодиите