Астро Мания : Зодии27 МАРТ 2018

Жената Овен е много яка и сама си кара влака

Независима, забавна, не е за всеки

Тя е секси, независима, забавна и помитащо амбициозна. Мацката Овен не е лъжица за всяка уста, но когато до нея застане един истински уверен мъж, двамата са непобедими.

Мъжете, които се комплексират от силни жени, спокойно може да карат нататък. Без да се спират. Жената Овен няма как да бъде поставена в подчинена позиция. Самата тя е спонтанна, дейна и наясно с това какво иска. Хората, които играят игрички, избиват комплекси, скатават се или мрънкат, остават далече зад гърба й много бързо.

Рядко ще срещнете жени Овен, които спят до обяд, после минават през маникюристката и през фитнеса, а вечер пълнят чушки за милото. Жената Овен има свои собствени амбиции и най-много от всичко желае сама да си бъде шеф. Не се страхува от работата и презира трофейните жени, които получават издръжката си по милост. Очаквайте от нея да се стреми към добра кариера, освен това е нетърпелива това да се случи и може да се изкачи до висок пост на доста ранна възраст.

Жената Овен е много яка и сама си кара влака

Овенът е първият знак в Зодиака и така очаква да си остане през целия си живот – на първо място.

Жената Овен (впрочем, важи и за мъжете Овни със същата сила) обича вниманието. Колкото е независима, толкова е и уязвима. Силна е, но вътре в нея се крие едно малко момиче, което има нужда да знае, че е единствено.

Комплименти, обожание, малко ласкателства – никога не са й в повече. Най-много мрази да не е център на вниманието и това е една от нейните слабости.

Жената Овен е много яка и сама си кара влака

Когато в живота й се появи достоен мъж, тя е способна да си изгуби ума и да се влюби като ученичка. Спонтанна, романтична и забавна е – с нея няма начин да скучаеш. Не прави нищо половинчато в живота си – ако обича, значи обича и точка. Способна е на фанатична вярност. А ако някой застрашава щастието й, направо ще го помете със сляпа Овнешка ярост.

Освен независим и уверен в себе си, любимият й мъж трябва да бъде честен. С Овена можеш да се разбереш най-лесно като говориш открито, не шикалкавиш, не послъгваш, не захаросваш истината.

Жената Овен е много яка и сама си кара влака

Харесва Стрелеца, заради неговата енергия, открития му и забавен характер.

Разбира се добре и с мъже от зодия Лъв. Те знаят точно как да я очароват, склонни са на драматични и щедри жестове, каквито жената Овен обожава.

Мъж Близнаци е друга добра партия. Остроумен и динамичен, той до голяма степен прилича на нея самата.

Везни са противоположната й зодия. Ако и двамата са достатъчно зрели, това може да се окаже перфектният съюз, основан на взаимното допълване. Мъжът Везни е дипломатичен и справедлив, но и нерешителен. Той дава на огнената мацка Овен стабилност и я предпазва от импулсивни грешки, а тя го прави по-уверен.

Ако статията ни ви е харесала, последвайте ни във Фейсбук за още!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...