Астро Мания : Хороскопи23 ДЕКЕМВРИ 2018

Големият годишен хороскоп за 2019-та

Нови и вълнуващи пътувания за Овен и Стрелец, и много изненади за Везни

Пътешествия, нова работа и нов дом – това са ключовите акценти за новата 2019-та година

Много зодии ще сменят работното си място или ще предприемат друга важна стъпка като брак и създаване на семейство. Като цяло, годината носи по-добро и стабилно финансово положение, както и нови възможности за реализация. Търпението и доброто планиране обаче са най-важните стъпки за достигане до този успех.

Какво да очаква всяка зодия през новата 2019-та?

Овен

През новата година ще имате далеч повече срещи, контакти и нови запознанства в сравнение с изминалата. Възможно е и да пътувате често, главно заради работни ангажименти или да се преместите в друг град, където да започнете нова работа. Не отхвърляйте новите предложения, дори да са за по-кратък период. Във финансов план ще бъдете много добре осигурени.

Годината е страхотна за сключване на брак или за създаване на семейство. Това не означава, че ще се отървете от разправии за битови проблеми, но големите промени ще донесат много положителни емоции, които ще компенсират дребните негативи. Ако ще купувате нов дом, бъдете предпазливи и внимателни. Проявявайте повече търпение във всеки един аспект на живота си.

Телец

Годината ще бъде много динамична за вас, но пък ще е богата от към емоции от всякакъв характер. Възможно е да се наложи да пътувате често и да се занимавате с въпроси от финансов характер повече от колкото ви се иска. Важното е, че всички проблеми с които ще се сблъскате, ще решавате бързо и лесно, поради което е препоръчително да не се вглъбявате в тях.

Очаква ви много бурна и силн любов, която ще възникне когато и където най-малко се надявате. Дали ще продължи и ще се задържи във времето, зависи единствено от вашето желание и упоритост да се борите за връзката. Обвъразните представители на зодията, ще се сближат повече с родителите на половинката си, тъй като ще започнат общ бизнес или ще уреждат разпределянето на нов имот.

Кои зодии ви привличат?

Близнаци

През тази година ще имате възможността да развиете бизнеса си, а ако нямате такъв да напреднете на работното си място, което не изключва и повишение. Очаква ви важно делово пътуване, което може да не протече по желания начин, но ще ви донесе промени и нови възможности. Ако ще се местите в друг град, бъдете търпеливи, тъй като това ще се окаже бавен и не лесен процес.

Ако стигнете до раздяла в любовния си живот, то тя ще се породи само и единствено на базата на вашите желания и решения. Не е изключена и мимолетна авантюра, която да сложи края на сериозни отношения. Във всеки случай, мислете добре преди да действате и не игнорирайте съветите на близките си.

Рак

Нова година, нов късмет, но и нови усилия. Ще бъдете много по-успешни и стабилни финансово през 2019, като това ще постигнете с повече труд и упоритост. Плюсът в ситуацията е, че обстоятелствата ще са по-благоприятни и така много по-лесно и бързо ще постигате целите си.

В любовен план, отношенията ви ще претърпят известни трусове, а тези, които са необвързани е препоръчително да не се впускат в необмислени авантюри, а да търсят по-дълбоки и сериозни връзки. Фокусирайте вниманието си към близките и роднините си – те ще имат нужда от вас както морално, така и финансово.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи19 ЮНИ 2019

4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Някои ще се сгодят, други ще си намерят нова любов...

Хороскопи17 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Очаква ни седмица с много новости.

Хороскопи10 ЮНИ 2019

Седмичен хороскоп от 10 до 16 юни

Внимавайте в началото на седмицата

Хороскопи27 МАЙ 2019

Седмичен хороскоп от 27 май до 2 юни

Вижте как започва новият месец за зодията ви