Астро Мания : Зодии11 ЯНУАРИ 2019

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

За хората от тези 5 зодии връзките винаги са белязани от крайни емоции

За представителите на тези пет зодии любовта рядко е спокойна, хармонична и предсказуема. 

Рак

Зад привидно спокойната, дори мудна фасада на типичния Рак се крие изострена чувствителност. Раците са безкрайно раними, преживяват всяка обида или разочарование дълбоко, болезнено и продължително. Когато са наранени, най-големият проблем идва от това, че не изразяват ясно и директно емоциите си, а типично по рачешки се движат назад и настрани. Трудно е да ги разгадаеш, а също толкова трудно е да бъдеш до тях на тяхната емоционална въртележка.

Риби

“Мъчениците” Риби никога не знаят в какво настроение ще се събудят. Днес са щастливи, утре нещастни, днес са лудо влюбени, утре отплуват, унесени по някакъв нов блян/ нова муза… Когато обичат, са готови на крайна саможертва. Но това идва с често натякване, с емоционални сцени и най-вече с вменяване на чувство за вина.

Везни

Драмата с Везните идва от това, че целият им свят се върти около партньора и връзката и това ги прави много взискателни и докачливи. Почти всички Везни имат нереално високи очаквания в любовта, като от захаросана холивудска продукция, а когато реалността не среща очакванията им, стават докачливи, натякващи и даже отмъстителни.

Лъв

Благородни, щедри и забавни, Лъвовете също имат своя тъмна страна. Това са тяхната суетност и нуждата им от пълен контрол. Проблемът на Лъва в една връзка често се оказва неумението да приеме партньора си като равен. Трябва да се знае, че той върти волана. Ако половинката не се съобрази с някое негово решение, Лъвът започва да се държи като тиранин.

Скорпион

Драмите на Скорпиона са огромни, но обикновено ги таи вътре в себе си. Хората от този знак са странни птици със силна воля, енергия за победа, увереност в себе си, но и с много ранима душа. За тях любовта е невъзможна без болка – и без силен страх от изоставяне. Просто когато се влюбят с цялата си душа, стават параноични и се люшкат между екстаза и мрачните състояния. Неописуемо ревниви и нападателни са, когато ги боли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зодии04 ЮЛИ 2019

За зодия Рак семейството е всичко

И още 10 неща, които ще ви помогнат истински да ги опознаете

Зодии29 ЮНИ 2019

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания

Зодии16 ЮНИ 2019

Ягодовата луна ще преобърне живота ви в положителна насока тази седмица

Очакват ни много нови приключения и успехи

Зодии04 ЮНИ 2019

Какво да очакват зодиите това лято

Ето как ще протече лятото на зодиите тази година