Как зодиите ви манипулират

Всяка комуникация е манипулация…

Как зодиите ви манипулират

Колкото и да не ни се иска да го признаваме, всеки манипулира другите – едни го правят неволно, други нарочно. Разкриваме как го прави всяка зодия.

Овен

Те не отстъпват пред нищо, за да получат това, което искат, затова и често посягат към манипулацията, но го правят толкова деликатно, че няма да го усетите.

Телец

Любимият подход на Телците е да се престорят на жертвата. Дори и те да са сбъркали, някак винаги успяват да ви накарат да се чувствате виновни.

Близнаци

Близнаците са кралете на манипулацията, за тях това е почти инстинкт и вече дори не им прави впечатление как си играят с хората около тях. А заради майсторството им в сферата на комуникациите, вероятно и вие няма да осъзнаете, че ви манипулират.

Как зодиите ви манипулират

Рак

Те са драматични по характер и с това понякога, без да осъзнаят манипулират хората. Ако възникне проблем, те обикновено го представят като нещо много по-лошо, и така хората не им се ядосват по-късно, когато все пак стане ясно, че не е толкова страшно, колкото са го описали Раците.

Лъв

Манипулацията при тях не идва с комуникацията, а с държанието им. Те са толкова уверени в себе си, че не само карат другите да се чувстват зле за себе си, но и така си създават образ на вечно безгрешни.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Дева

Те рядко ще кажат в прав текст нещата, но знаят как да изопачат думите, така че да ви накарат сами да стигнете до истината. Макар и това да не е винаги негативно качество, те успяват да го използват и срещу враговете си, и то много успешно.

Везни

Когато Везните манипулират, те се преструват, че нямат никакви задни мисли. А понеже по принцип са толкова вежливи и добри с всички, наистина изглежда, че те никога не манипулират – и точно това ги прави такива експерти в това.

Скорпион

Те рядко манипулират – единственото, което правят, е да покажат на другия чрез доминатното си държание, че просто няма смисъл да се изправяте срещу тях.

Как зодиите ви манипулират

Стрелец

При тях манипулацията идва от факта, че те са много мили и вежливи… прекалено мили и вежливи. До толкова, че карат хората около тях да загубят способност да им се ядосат или скарат, а вместо това всички правят точно това, което Стрелецът пожелае.

Козирог

Козирозите използват познанията си, за да манипулират хората – ако това въобще може да се нарече манипулиране. Те не обичат да играят на тихо, а директно откриват всичките си карти и точно това ги прави победители в ситуация на конфронтация.

За какво зодиите са готови да убиват?

Водолей

Те обичат да си играят игрички – един ден ще са най-добрият ви приятел, а на другия въобще няма да ги интересува вашето съществуване.

Риби

Типичният представител на зодия Риби не е особено манипулативен. Единственото, което те правят, е да не поемат отговорност за действията си и да отричат вината си при всяка конфронтация.

Двете най-стереотипизирани зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Горещи секс съвпадения за всяка зодия
Характеристики на знаците26 ДЕКЕМВРИ 2020

3 зодии, които трудно се забравят

Ако веднъж сте отворили сърцето си за тях, ще ви бъде трудно да се сбогувате

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му
Характеристики на знаците11 ДЕКЕМВРИ 2020

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Или как бившият ти да не остане бивш... или поне да му се иска да ви има

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Характеристики на знаците08 ДЕКЕМВРИ 2020

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Те никога не са зарязани и рядко остават задълго във връзката

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак
Характеристики на знаците04 ДЕКЕМВРИ 2020

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак

Телецът да си стои повече вкъщи, а на Скорпиона му трябва време сред природата