Двете най-стереотипизирани зодии

Защо всички мразят Близнаци и Скорпион?

Двете най-стереотипизирани зодии

Търсим отговор какво прави тези две зодии толкова нехаресвани и защо да не вярваме на слуховете за тях.

Близнаци

Тази зодия е толкова мразена и стереотипизирана, че фразата “не се доверявай на Близнаци” се превърна в популярен избор за текст на песни. Какво ги прави толкова лесна мишена за нападки? Отговорът се крие в концепцията за двойнственост на характера и управляващата им планета.

Заради знака, изобразяващ две лица, тази зодия е смятана за двулична и лицемерна. Въпреки че от всяка зодия си има и представители, при които лошите черти са по-силни, обикновено дуалността при Близнаците се изразява в разнообразните им интереси.

Двете най-стереотипизирани зодии

Най-често един Близнак започва по две начинания, дори и да са на пръв поглед взаимноотменящи се – има две коренно различни хобита, приятел е с хора от всякакви типове, чете две книги от съвсем различни жанрове едновременно и така нататък и така нататък.

Кои зодии стават за приятели за секс?

Другата причина да не ги харесваме е управляващата им планета Меркурий, от която всички се страхуваме така силно. Да, периодът, докато планетата е ретроградна не е никак приятен, но това не трябва да се свързва директно с Близнаците.

Скорпион

Не са малко нападките и срещу Скорпионите. При тях причината е трифакторна. На първо място самата идея за скорпион, животно, което има способността за секунди да нанесе фатален удар, не предизвиква позитивна асоциация.

След това планетата, под знака на зодията, Плутон, също носи хаотична енергия. Тя е кръстена на бога на подземния свят и от там е признак за още неприятно впечатление.

Двете най-стереотипизирани зодии

Най-голям фактор, обаче, вероятно е типичният характер на Скорпиона. Той на пръв поглед е потаен, мистериозен и никога не разкрива цялата си същност пред човека, който стои пред него. Тези хора обичат тишината и стоят далеч от тълпите, но същевременно, когато се сближат с някого, показват една съвсем друга своя страна.

5 смъртоносни реплики на зодия Скорпион

Тук идва и елементът на сексуалността – те са възприемани като най-страстния знак и затова се смята, че те изневеряват най-често. Това е крайно грешно схващане, защото всъщност Скорпионите са много предани и когато открият достоен кандидат за половинка, те насочват цялото внимание към него.

4 зодии, които мразят всички

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Горещи секс съвпадения за всяка зодия
Характеристики на знаците26 ДЕКЕМВРИ 2020

3 зодии, които трудно се забравят

Ако веднъж сте отворили сърцето си за тях, ще ви бъде трудно да се сбогувате

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му
Характеристики на знаците11 ДЕКЕМВРИ 2020

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Или как бившият ти да не остане бивш... или поне да му се иска да ви има

Седмичен хороскоп от 11 до 17 май
Характеристики на знаците08 ДЕКЕМВРИ 2020

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Те никога не са зарязани и рядко остават задълго във връзката

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак
Характеристики на знаците04 ДЕКЕМВРИ 2020

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак

Телецът да си стои повече вкъщи, а на Скорпиона му трябва време сред природата