Големият годишен хороскоп за 2018-та

Възможности за брак за зодиите Овен и Телец, Козирозите да се подготвят за ново местожителство

2018-та ще бъде година на огромни промени във всички аспекти на живота на всички зодии.

Очакват ви ново усещане за свобода и нов прилив на енергия. Ще се разкрият красиви нови хоризонти, възможности за нова, красива любов. Ето какво да очаквате през следващите 12 месеца:

Овен
Очакват ви промени на любовния небосклон. Не се притеснявайте, защото няма да останете разочарована. Ще усетите силната турбуленция на промените, но не се предавайте. Бързо ще се справите със ситуацията. В кариерен план ще сте поставена пред избор на нови възможности или участие в нови проекти. Съдбата ви е във вашите ръце. Дори цената за бъдещото усещане за свобода да изглежда висока, ще бъдете многократно възнаградена за упоритостта и издръжливостта си. Ще сте изградила нови навици и нови умения, които са стъпка напред в професионалната реализация. Отношенията с най-близките ви ще станат по-хармонични около средата на годината. Възможни са брак или появата на дете.Дори може да решиш да сключиш брак или да си родиш дете.

Телец
Време е да хванете бика за рогата и да действате в посока на реализирането на мечтите си. Излезте от черупката си и поемете отговорност за живота си. По пътя си попадаме на много изпитания, но решението не е в бягството от тях. Научете се да отстоявате себе си. Приемете, че понякога се налага да направите промени в любовните, приятелските и професионалните отношения, ако искате да бъдете вярна на себе си и да израствате. Може да преминете през много трудни, но и през много хубави моменти. Родените през първата и втората декада или ще направят следващата крачка към обвързване.

Какво различните зодии никога не прощават

Близнаци
Няма съмнение, че това е вашата година. Няма да имате време да се почувствате отегчена. Пред вас се разкриват нови перспективи. Време е да стартирате нови проекти и да сложите нов ред в живота си. Ще преодолявате много лесно всяка трудност, която се изпречва на пътя ви. Ще се радваш на хармония в личния живот до юни. Впуснете се в приключенията, които животът ви предлага. Пътувайте и опитвайте нови неща. Може да откриете своето ново хоби през тази година. Време е да се заемете с това да възвърнете добрата си форма.

Рак
Най-накрая ще осъзнаете от какво имате нужда в живота. През лятото намерите силата да промените много неща в живота си. Действайте разумно и внимателно, когато настъпи моментът за промяна в кариерата и започването на нова връзка. Бъдете уверена в себе си. Не се поддавайте на импулса да се върнете назад, за да не повтаряте старите грешки, които бяха причината за застоя ви в последно време. От юни до края на годината ще имате всички възможности да осъществите идеите си, а Сатурн ще ви подкрепи целогодишно в поставянето на ред в емоционалния ви свят.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Характеристики на знаците15 МАЙ 2019

Какво проваля връзките на всяка зодия

Потърсете причината за раздялата в зодията си или тази на партньора ви

Характеристики на знаците04 МАЙ 2019

Зодиите, родени да бъдат лидери

6 са зодиите, дарени с лидерски качества

Характеристики на знаците27 МАРТ 2019

Какво прави всяка зодия неустоима?

Някои зодии са секси просто със самото си присъствие.

Характеристики на знаците22 МАРТ 2019

Защо не може да те преодолее според зодията?

Девата и Ракът са зодиите, които има най-голям шанс да не могат да преодолеят бившите си.