Големият годишен хороскоп за 2018-та

Възможности за брак за зодиите Овен и Телец, Козирозите да се подготвят за ново местожителство

Лъв
Време е за нови успехи, няма време за бавене. Кипите от енергия и идеи, които само чакат своята реализация. До юни ще имате шанса да завържете много нови контакти. След толкова години на усилия назря моментът за жънене на успехи. През лятото ще може да разрешите някои семейни и финансови въпроси. От февруари до юли имате шанса да откриете нови неща за себе си и да се освободите от стари убеждения, които са ви дърпали назад. Ще намерите своето място и в професионален план.

Дева
Не се страхувайте да реализирате мечтите си. Очакват ви успехи, а в работата ще получавате признанието, което искате. Може спокойно да поемете нови отговорности, дори и ако те включват пътувания в чужбина. Големи промени се очакват това лято. Не изпускайте момента за преминаване на следващо ниво в професията. Разширете приятелския си кръг и професионалните контакти. Сега е моментът за рискове. Следвайте вятъра на промените, особено ако сте родена между 26 август и 5 септември. Бъдете дръзка и във връзката си с любимия. Бъдете по-спонтанна и не премисляйте всичко по хиляда пъти преди да предприемете действие.

Каква майка ще сте според зодията

Везни
Очакват ви големи промени през следващите месеци. Времената на изпитания са вече зад гърба ви. Може само да се радвате на качествата, които сте изградили у себе си докато преодолявахте трудностите: сила и издръжливост. Те ще са ви от полза, за да сложите в ред финансите си. Определете си бюджет за следващата година, за да успеете да съберете най-накрая пари за онези важни покупки и пътувания, които сте си наумила да направите. Предстоят ви далечни пътувания, дори до други континенти. Някои Везни ще имат малко семейни проблеми за разрешаване през следващата година. Това се отнася особено за родените през първата декада. Не се колебайте да прекъснете неудовлетворяващи връзки, за да изградите нови. В работата си очаквайте успехи през февруари, март и юни.

Скорпион
2018-та е време за равносметка – какво сте постигнала и какво ви предстои. Пренаредете приоритетите си и изхвърлете всичко ненужно от графика си. Дайте refresh на живота си. Тази година се фокусирайте върху себе си – върху здравето, визията и професионалното ви развити. Това ще изисква цялата ви концентрация. Успешно ще се справите с всички предизвикателства, които се появят до юни. След това е време да се отправите на път към далечни страни. Това е вашият шанс да срещнете нови хора, които ще ви помогнат да видите живота от различна гледна точка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията