Големият годишен хороскоп за 2018-та

Възможности за брак за зодиите Овен и Телец, Козирозите да се подготвят за ново местожителство

Стрелец
Ще се лутате между пътя на себепознанието и духовността и между забавленията и приключенията. Опитайте се да намерите баланса между тях, за да откриете хармонията. От февруари нататък е добър период за създаване на нови партньорства в професионален план. А в личен план ви очаква или сватба или най-малкото преместване в общо жилище с мъжа, с когото се срещате. От лятото до края на годината се научете да управлявате по-добре финансите си. Ако сте решила да започнете свой собствен бизнес, най-подходящите периоди за това са след в края на юни-началото на юли и след 21 октомври.

Козирог
Пригответе се за големи промени. Това се отнася най-вече за родените през първите две декади. Може да смените местожителството си или да най-малкото да промените изцяло интериора на дома си. Трябва да сте силна и да направите компромиси, когато се налага, но все пак помислете какви са границите на търпението ви и се съобразявайте с тях. По отношение на кариерата също се очакват много промени. Може да смените работното място или дори сферата, с която се занимавате. Ще почувствате прилив на енергия и сила през април и май. Отделете си достатъчно време да решите в коя посока да поемете.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Водолей
През следващата година най-сетне ще бъдете оценена в професионален план, но това носи със себе си и нови отговорности. Има вероятност и да се преместите на ново място. Ще ви се наложи да разрешите проблеми от миналото, които отлагате през годините. Време е да изхвърлите ненужните неща от живота си. Вярвайте в себе си и умът ви ще ражда блестяши идеи една след друга. Тези, които се занимават с изкуство, ще получат желаното признание. Ако сте необвързана, ще срещнете своя принц по време на пътуване в чужбина. Има вероятност да се влюбите в човек, който е много различен от типа мъже, които харесвате. От началото на лятото ще бъдете много заета в работен план.

Риби
Тази година ще протече спокойно за вас. Възможно е в първите шест месеца да сключите сделки с недвижимо имущество или да предприемете промяна на интериора на дома. Ще се раздвате на много добри отношения с близките хора. Ще разрешите стари конфликти с родителите си. Но и ще имате силата да направите компромиси, ако това се налага. Най-сетне ще намерите спокойствие, след като приемете, че не всичко е перфектно в едни отношения. Ще довършите проекти, които сте започнала преди години. Имате шанс да натрупате ценни знания в сферите, които ви интересуват.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията