Здраве & Фитнес : Здраве28 ОКТОМВРИ 2021

Тайните на Джулия Робъртс за красива фигура и кожа на 54

Днес тя празнува рожден ден, а за повода търсим вдъхновение от нейните хитрини за красива визия

Как поддържа красотата си една “хубава жена”?

Джулия Робъртс е една от звездите, които разчитат на естествени начини за поддържане на красотата си, и въпреки че вече прехвърли 50-те, тя твърди, че не се е подлагала на антиейдж терапии като ботокс и филъри. Вместо това тя разчита на стриктна рутина за сияйна кожа и строг тренировъчен режим за оформена фигура.

Двата продукта, на които актрисата никога не изневерява, са тези, за които всички бюти любители говорят – слънцезащитния крем и хидратиращи продукти. Джулия признава, че като майка на три деца, която прекарва много време навън в игра с тях, осъзнава, че през цялото това време кожата й е подложена на риск и затова е длъжна да я предпази адекватно.

Тайните на Джулия Робъртс за красива фигура и кожа на 54

Когато пътува и кожата й може лесно да се дехидратира, тя дори прекалява с хидратиращите продукти, както признава самата тя: “Преди да се кача на самолета, се затрупвам с продукти – не можеш да ме прегърнеш и да искаш, защото всички масла ще се изплъзна от ръцете ти”, шегува се Робъртс.

Но актрисата проявява доста усилия и откъм тренировките и режима си.

Освен че избягва захарта и пържените храни, Джулия обича да готви за семейството си с пресни плодове и зеленчуци, които избира от пазара. Обратно на повечето звезди тя заявява, че не може да се подложи на нисковъглехидратна диета, защото обича хляба и бисквитите твърде много. Към второто добавя и друга често отричана съставка в здравословното меню – кафето. Въпреки че осъзнава, че то може да дехидратира кожата и да оцвети зъбите, тя не може да се откаже от дневната си доза кофеин.

Тренировките, към които най-често се обръща, са йогата, пилатеса и плуването. Когато иска истински да натовари тялото си, залага на плиометричните упражнения. Те представляват интензивни кардио движения, които включват много скачане с препятствия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗДРАВЕ

Ето как поддържа фигурата си Сара Джесика Паркър
Здраве12 НОЕМВРИ 2022

Ето как поддържа фигурата си Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" има няколко правила за спазване на добра фигура и добро здраве през годините.

Какви са ползите от пиенето на чай?
Здраве14 ОКТОМВРИ 2022

Какви са ползите от пиенето на чай?

Есента е одеяло, меки пантофки, хубава книга и ... чаша горещ чай.

Кампанията „Заедно сме в борбата срещу акнето“ на BIODERMA стартира с безплатни прегледи
Здраве06 ОКТОМВРИ 2022

BIODERMA дава старт на „Заедно сме в борбата срещу акнето“

Осмото издание на национална кампания предоставя възможността за безплатни прегледи при дерматолог в периода 5-20 октомври.

Полезните храни през есента са толкова много
Здраве02 СЕПТЕМВРИ 2022

Полезните храни през есента са толкова много

Сезонът, пълен с плодове и зеленчуци, които са се радвали цяло лято на слънцето.