Здраве & Фитнес : Фитнес05 СЕПТЕМВРИ 2018

Тренировките на звездите за перфектно тяло

Как поддържат формата си Нина Добрев, Бионсе, Джей Ло и още?

Нина Добрев обича да е в непрекъснато движение, но напоследък залага на тежестите. "Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото преди, чувствам се по-слаба и по-силна."

“Когато правя упражнения, се наслаждавам. Тренирам усилено по два часа.Мисля, че йогата е удивителна и успокояваща, но ако ще тренирам, го правя здраво,“ категорична е Бела Хадид.

„Правя гореща йога. Обичам упражненията, които имат малко духовност в себе си. Това е най-страхотната комбинация от медитация, детоксикация и фантастична тренировка“, споделя Леа Мишел.

Марта Хънт тренира между 3 и 5 пъти в седмицата, като честотата зависи най-вече от това колко ангажименти има и с колко свободно време разполага. Тя признава, че най-трудни са й първите 10 минути.

Освен с танци, Джей Ло прави усилени тренировки във фитнес залата, като набляга на повече повторения с тежести. Напоследък в тренировките се включва и любимия й Алекс Родригес.

Бионсе спазва стриктен фитнес режим, казва нейният личен треньор Марко Борхес. Тя отделя по 30 или 45 минути 5 пъти в седмицата за тренировки. Любими са ѝ силовите тренировки. Отделно залага на бягане, коремни преси, лицеви опори, танци и йога.

Ким Кардашиян се раздели с близо 30 кг след раждането, благодарение на тренировките. Част от упражненията й съдържали бягане на 4 мили, планкове, скачане на въже по 1000 пъти и множество коремни преси.

Тейлър Суифт и Карли Клос са верни приятелки и затова често могат да бъдат засечени заедно на тренировка. Двете залагат на силовите тренировки, а когато имат нужда от повече изпотяване, залагат на бокса.

Джулиан Хъф споделя, че освен с танци, поддържа физиката си с упражнения под зоркото око на личната си треньорка или на известната фитнес инструкторка Трейси Андерсън. „Тренирам пет пъти в седмицата, като най-много обичам да спортувам сутрин. Обичам да шокирам тялото си, като правя различни неща, а не се придържам към едни и същи упражнения.“

Ема Робъртс се отпуска след дълъг снимачен ден с йога или пък пилатес. Актрисата прекарва поне по няколко часа седмично в залата.

За да изглеждат толкова феноменално не само не екран, но и в реалния живот, известните дами отделят много внимание на телата и тренировките си.

Независимо дали са родени с красиви форми, или работят здраво за това, което искат да постигнат, те са пример, който не е трудно да следваме.

Детокс режимът на Деми, Бионсе и Гуинет

Както знаем тренировките засилват метаболизма и с подходящо хранене, можем да постигнем страхотни резултати. Много по-мотивиращо е да следваш дадена програма, когато виждаш резултатите върху някой друг! Затова и днес ви вдъхновяваме с тренировките на звездите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години