Здраве & Фитнес : Фитнес04 ОКТОМВРИ 2018

Тренировката за която и звездите намират време

20-минутната рутина на Рийз Уидърспуун и Дженифър Гарнър

Забравете за едночасовите изтощителни тренировки във фитнеса, необходими са ви само 20 минути

Неоспорим факт е, че ежедневието на всички ни е натоварено и напрегнато. Независимо колко силно желаем да тренираме редовно, понякога просто не ни остава време да стигнем до залата. 

Инструкторката на звездите Симон де ла Руе знае това и се е наложило да бъде много креативна в изготвянето на програма, която да удовлетвори вече пълните графици на звезди като Рийз Уидърспуун и Дженифър Гарнър. А резултатът от тази програма са стегнатите ръце на Гарнър и изваяните крака на Рийз Уидърспуун.

Представяме ви 20 минутната звездна тренировка, която е достатъчно интензивна и ефективна, без да отнема твърде много време от деня ви.

Необходима ви е само постелка, върху която ще изпълнявате упражненията. Всяко от тях ще трябва да повторите по 3 пъти с 15 секунди почивка между отделните упражнения, а цялата тренировка е препоръчително да правите 2-3 пъти седмично за оптимални резултати. 

Упражнение №1

За това упражнение най-важно е да стъпите стабилно на земята и да държите краката на широчината на раменете. Така ще предотвратите вероятността от травми. След като отскочите и се приземите, клекнете и така направете още 10 пъти. Цялото упражнение повторете 3 пъти, а после преминете към следващото.

Упражнение №2

Бъдете сигурни, че китките се намират под раменете ви, а коленете са сгънати под прав ъгъл. Дръжте гърба изправен, а когато съберете ръката с противоположното коляно, задръжте за секунда, за да активирате коремната мускулатура. Повторете 20 пъти, а цялото упражнение – 3 пъти.

Упражнение №3

Започнете като загреете китките, за да избегнете навяхване или разтягане. Идеята на това упражнение е да натовари ръцете повече от нормалната лицева опора и също така да включи мускулите на корема. Възможна опция е да направите упражнението на колене, ако ще ви е по-удобно. Повторете 10 пъти и направете 3 сета.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Кратка тренировка с Дилета Леота
Фитнес13 СЕПТЕМВРИ 2022

Кратка тренировка с Дилета Леота

Постелка и стена – това е всичко, от което се нуждаем, за да направим тази кратка, но интензивна тренировка.

10-минутна тренировка убиец на мазнини и калории
Фитнес13 МАРТ 2022

Най-релаксиращата тренировка за корем

+ разтягания за гръб

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките
Фитнес12 МАРТ 2022

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Активният начин на живот ни дава възможността да забавим часовника с до 10-12 години