Какво яде един супермодел?

Научете как Жизел, Миранда Кер и Бриджет Малкълм поддържат телата си безупречни

Жизел Бюндхен: диета, базирана на растителни храни
Хранителният режим на Жизел и съпруга й Том Брейди е съставен от 80% разтителна храна. Жизел и Том освен това ядят само органични продукти. Семейството консумира много растителни протеини като киноа или бобови, а когато ядят месо, то е от пасящи на открито животни, както и патешко и дива сьомга. В менюто им не присъстват бялата захар, йодираната сол, бялото брашно и кофеинът.

Ако режимът им ви се струва много ограничаващ, действително не е лесно човек да планира храненията си така през цялото време. Но спокойно бихме могли да правим подобни разтоварващи седмици.

Миранда Кер: Хранене според кръвната група
Миранда се придържа към системата на д-р Питър Д’Адамо, която включва различни режими на хранене според кръвната група. Едно изследване през 2014-а компрометира системата, защото не установява никаква връзка между кръвната група и ползите от определената за нея диета.

Какво яде един супермодел?

Но пък установява, че режимът, предназначен за кръвна група А, оказва полезно въздействие върху всички, като намалява високото кръвно, холестерола, нивата на инсулин и други важни здравни маркери. За късмет на Миранда, тя попада именно в тази група.

Бриджет Малкълм: Веган диета
Веган режимът, който нашумя покрай Бионсе и Джей Зи, изключва всякакви хранителни продукти от животински произход. Ядят се основно плодове, зеленчуци и зърнени храни.

Какво яде един супермодел?

„Когато за пръв път започнах да следвам веган диетата, толкова много хора ми казваха, че съм започнала да сияя по различен начин”, споделя Бриджет, която през 2015-а е обявена за „Най-секси веган в Австралия” от PETA.

4 важни момента във всяка успешна диета

Ананас и овесени ядки ни правят по-млади

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДИЕТИ

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона
Диети17 МАРТ 2023

Най-полезните плодове и зеленчуци за сезона

С наближаването на лятото все по-интензивно започваме да мислим за излишните килограми, от които трябва да се лишим през следващите два до три месеца.

Диетата на Бионсе с гарантиран успех
Диети12 ЮЛИ 2022

Диетата на Бионсе с гарантиран успех

След раждането на близнаците, Queen Bey се подлага на стриктна диета, за да се върне отново на сцената.

Какво да консумираме вместо паста и хляб?
Диети12 ЮЛИ 2022

Какво да консумираме вместо паста и хляб?

Ето какво да ядем вместо паста и тесто, за да избегнем хранителен дефицит и да следваме балансирано и здравословно хранене.

Диетата за бързо отслабване, която измести средиземноморската
Диети27 МАРТ 2022

Храните, които помагат на сърцето ни

Похапвайте тези храни, за да се радвате на здраво сърце.