Съвети за връзките от бракоразводни адвокати

В светлината на идващия празник разглеждаме най-добрите съвети от хората, които виждат провала на стотици двойки

Използвайте един календар, дръжте вратата на спалнята затворена и още съвети от хората, които знаят какви са най-честите проблеми между двама души.

Кои са хората, който могат да дадат най-добри съвети за връзките? Тези, които са успели да останат с партньора си дълги години? Терапевтите за двойки? Или може би пък бракоразводните адвокати?

Те виждат стотици двойки, който се разделят заради какви ли не проблеми, и знаят кои са най-опасните моменти в една връзка. Затова и тяхното мнение може да се окаже най-подходящо.

Ето какво съветват те:

Не чакайте другият да се извини първи

Двойките често се карат и това е напълно нормално, важното за връзката ви обаче е как ще се сдобрите. В момента, в който разберете, че сте сбъркали, опитайте се да се извините на половинката си.

Не чакайте и партньорът ви да осъзнае грешката си, дори според вас наистина да е виновен, а направете първата стъпка вие и му се извинете, ако сте оставили ситуацията да излезе извън контрол.

Какво е да откриеш своя секс акселератор (и защо това е полезно за всеки)

Вашите усилия ще бъдат забелязани от партньора ви и постепенно и двамата ще се стремите да се сдобрявате по-бързо след караница.

Погрижете се за себе си първо

Въпреки че едно от златните правила в една връзка е да мислим за човека срещу нас, понякога трябва да поставим себе си на първо място.

Също както по време на инцидент, съветът на специалистите е да се погрижите първо за себе си, така че да имате възможност да помогнете по-лесно на другите, така и във връзките бракоразводните адвокати предлагат същия подход.

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати

Дори и в тежък момент и двамата да страдате, опитайте се първо да излекувате себе си, за да повлияете позитивно на партньора си. Ако и двамата сте наранени, трудно бихте успели да си помогнете един друг.

Всеки месец говорете за случващото се между вас

Не е нужно да спазвате стриктен график, но е важно да се опитвате да отделяте поне един ден в месеца, в който да седнете заедно и сериозно да обсъдите проблемите си.

Можете да го направите по романтичен начин като всеки месец излизате на среща, извън типичната атмосфера на дома. Така си давате възможност да говорите искрено за това, което се случва между вас.

Ако партньорът ви е песимист, а вие сте оптимист…

Използвайте тези моменти да благодарите на партньора си за усилията, които полага, но и споделете притесненията си.

Говорете за пари

Една от най-честите причини за развод сред съвременните двойка са именно парите. И то най-голямата спънка е, че повечето хора се притесняват да говорят по темата, остават нещата недоизказани и с това проблемите само се увеличават.

Съвети за връзките от бракоразводни адвокати

Използвайте един календар

Колкото й старомодно да ви се струва, много психолози потвърждават, че записването на важните ангажименти и събития върху хартиен календар, който да използват и двата партньора, помага за подобряването на отношенията между двамата.

Как Instagram ни пречи да открием любовта

Така избягваме поводите за безсмислени караници като “Забрави ли, че днес ни е годишнината” или “Ти трябваше да прибереш децата от училище този път, аз имах ангажимент” и подобни неприятни ситуации.

Оставете леглото само за вас

Много двойки позволяват на децата си да спят с тях, или пък оставят домашния любимец да застане между тях през вечерта. Това обаче е сигурен капан за интимността между двама души и често се оказва причината искрата да изчезне.

Оставете спалнята да е стаята само за вас, в която имате своето лично пространство като двойка и имате достатъчно уединение.

Прочетете това, ако не можете да преживеете бившия си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...