Когато искаме лятната любов да продължи завинаги

Типичните грешки могат да се избегнат още в началото, за да не се окаже, че през септември с него рязко си ставате чужди

Любовта не се случва, следвайки готови уравнения. Затова ако се страхувате, че е невъзможно лятната авантюра да продължи цял живот, недейте.

Една лятна любов може да се превърне в продължително партньорство. Както и пролетната, есенната и зимната…

Всичко зависи от силата на чувствата, от сходството помежду ви и от усилията, които ще положите за връзката си.

В случая на една лятна любов обаче се срещат типични грешки. Те могат да станат причина за това емоциите бързо да изстинат след края на сезона. И ако сте попаднали на човек, с когото започвате да си представяте бъдещето си, тези неща могат да ви помогнат да запазите връзката:

Преценете дистанцията трезво

По време на ваканция можете да се запознаете с много мъже, но се опитайте да се концентрирате върху някой, който живее близо до вас. Колкото и да се харесвате, колкото и силна да е тръпката, ако вие живеете в София, а той – във Венецуела, обективно погледнато обстоятелствата не са на ваша страна след края на почивката. При такава дистанция, най-много да съумеете да запазите едно добро приятелство.

Петте степени, през които преминава истинската любов

Дайде си време

Безгрижието, усещането ни за сексапил и летните коктейли могат да ни подхлъзнат да прибързаме със сближаването и секса. Хубаво е обаче да следваме по-плавен ход и първо да опознаем човека срещу себе си. В противен случай подсъзнателно и двамата слагаме преживяното в категория “бърз, потен, хубав летен секс” и нищо повече.

Жените, които мъжете обичат да зарязват

Правете по-различни от обичайните “летни” неща

Отидете заедно на пазар, прекарайте час-два в книжарница. Помолете го да ви помогне с нещо. Недейте да се ограничавате само до типичните летни занимания, само защото сезонът е такъв. За една връзка е много важно какъв фундамент ще положите в отношенията си. Ако прекарате три месеца в секс и обикаляне на бийч баровете, в края на сезона ще ви е трудно да направите заедно прехода обратно към едно нормално ежедневие.

Покажете повече от себе си, не само забавната си и фриволна страна. Покрай любимите летни развлечения, намерете начин да вмъкнете и малко от типичния си начин на живот. Ако обичате да си стоите у дома, поканете го да прекара това време с вас. Ако той е запален по фитнеса, тренирайте заедно. Дайде си възможност да опитате малко по малко от истинския си начин на живот и това да бъде част от всичко, което ви събира.

Какво кара един мъж да обича една жена?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...