Какво предизвиква женската изневяра

Липсата на внимание и интимност са сред първите показатели

Често говорим за мъжката изневяра, но не са малко случаите, в които и дамите кръшват встрани.

Разликата при двата пола са причините, които ги карат да поискат някой друг. Обикновено при мъжете водещо е физическото привличане, докато жените – чувствата и емоционалните липси във връзката им. Какво точно обаче може да провокира една жена да изневери?

Нужда от внимание

Едно от най-важните неща за слабия пол е вниманието и любовта. Ако една жена се почувства пренебрегната и недооценена, защото нямате достатъчно време за нея или не я карате да се чувства специална, тогава тя ще потърси това на друго място.

Високите мъже, учителките и програмистите изневеряват най-много

Несигурност във връзката

Ако партньорът им дава прекалено много поводи за ревност и съмнение, жените стават раздразнителни, мнителни и обръщат погледа извън връзката.

Липса на интимност

Дамите се нуждаят също от толкова секс, колкото и вие. Ето защо една от най-честите причини да изневери на половинката си, е липсата на интимност във връзката – особено ако партньорът й вече не я желае. Това влияе изключително много на самочувствието й. Тя има нужда да получи одобрение и го намира.

Какво предизвиква женската изневяра

Мъжете без пари изневеряват повече

Искат да сложат край

Много често, когато една жена иска да приключи връзката си, но няма смелост, просто изневерява. Намира си нов мъж, започва паралелна връзка и чак тогава прекратява сегашната.

Вие сте изневерил пръв

Всеизвестно е, че дамите обичат отмъщението. Ако сте имали неблагоразумието да сте й изневерили пръв, бъдете сигурен, че много скоро ще ви се случи същото. Много често това се случва с ваш приятел или познат. За да ви е по-тегаво.

Заобиколен сте от много жени

Колкото и широко да е скроена една жена, тя никога няма да приеме присъствието на прекалено много момичета около вас. Ако пък сред тях има някоя бивша или приятелка на бившата, вие сте загинал. Жената до вас ще направи всичко възможно, за да ви докаже, че не сте единствен.

Какви са различните видове изневяра

Финансова стабилност

В днешно време е от изключителна важност да имате финансова стабилност. Тук не става дума да сте най-богатият мъж на света, но да имате амбиция и да реализирате успешна кариера. В никакъв случай не трябва да допускате жената до вас да ви плаща сметките. Още по-лошо – да ви издържа. За да има уважение към вас една жена, то вие трябва да сте доказали, че сте мъж на място.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...