5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Емоционално нестабилните мъже си личат по няколко неща

Заслужава ли си да свързвате живота си с човек, който не може да създаде здрава връзка?!

Разбира се, не трябва да демонизираме всички емоционално нестабилни мъже. Може да имат лош период. За да са стабилни за жената до себе си, трябва да са първо стабилни за самите себе си. Никой не е в състояние да направи това за тях, освен самите те. Ако партньорът ви е в подобен труден период, бъдете готови да го изчакате да мине. Но, ако не искате да ви разбиват сърцето, обърнете внимание на тези 5 признака.

Вярва на всички освен на себе си

Липсата на самоувереност е знак за травма в детството. Често тези травми карата възрастните хора да се откажат от потребностите си и да дават сила на всички наоколо и страдат от това. Ако усещате близост, запитайте се на какво се дължи това: на отношенията ви, които са преминали изпитанията на времето, или на това, че този човек катастрофално е неуверен в себе си. Вторият случай няма отношение към вас, но ще ви попречи да изградите истинска близост. Липсата на самоувереност превръща човек в податлив и на най-малкото влияние. Той няма собствени морални ориентири. Разчитайте на човек, който разчита на себе си.

От какво да се откажем, за да бъдем по-щастливи

Постоянно се оплаква от здравето си

Човек, който постоянно се оплаква от отпадналост и различни симптоми, не е най-добрият кандидат за чиста и истинска привързаност. Често навикът да се оплаква от физическото си състояние, говори за ниска самооценка и за това, че енергията му ще отива за опити да се справи с тайнственото си заболяване, а не в укрепването и развитието на отношенията ви. А вие ще останете без сили за вас самите.

Използва допинг

Алкохол, наркотици, лекарства, дори преяждане – това са тревожни симптоми. Човек, зависещ от „допинг“ е неспособен да изгради близост с който и да било, защото той се чувства комфортно само след като е взел дозата си. А тя променя настроението му и го превръща в „изкуствена“ личност. Колкото повече се нуждае от дозата си, толкова по-слаб емоционално е той. И за него никога няма да бъдете на първо място. Това означава, че връзката няма също да е стабилна.

5 знака, че той ще ви разбие сърцето

Има богат опит с „лоши“ връзки

Ако имате възможност да анализирате предишната му връзка, направете го. Може би твърде дълго е бил в отношения, в които е бил потискан?Това е знак, че не уважава себе си. Не се смята да за достоен за любов и щастие. Никога няма да можете да запълните тази „черна дупка“, колкото и да се опитвате. Тези съзависими отношения ще ви накарат да страдате. Емоционално стабилният партньор е уверен в себе си. Той е скромен, но знае цената си и не се нуждае от вас, за да „храните“ егото му.

Той вижда живота в черно

Песимистичният подход и липсата на вяра в успеха трябва да са знак за вас. Ако той гледа на живота през призмата на потенциален неуспех, то така гледа и на отношенията ви. Емоционалната нестабилност не прави хората лоши или обречени на самота, а означава, че има нужда да се съсредоточи върху себе си и душевното си състояние. Но самостоятелно и по собствено желание, а не с ваша помощ. Не е нужно да тръпнете в очакване кога ще се случи това.

Какво предизвиква женската изневяра

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Доказано: Не е важно да сте красиви, за да правите хубав секс
Връзки & секс06 АПРИЛ 2022

Секс след раздялата - да си го позволим ли?

До какво води "една последна вечер заедно"?

Кой изневерява в Tinder
Връзки & секс25 МАРТ 2022

Кой изневерява в Tinder

Проучванията разкриха кой пол използва приложението по-често във връзка

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна
Връзки & секс18 МАРТ 2022

Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща

Най-важното качество, което ни прави привлекателни
Връзки & секс12 ФЕВРУАРИ 2022

Романтичните филми могат... да спасят връзката ви

Ако се чудите как да прекарате този Свети Валентин...