Living : Лица08 МАРТ 2020

Смятаха я за твърде “дебела” да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор…

Джена Кътчър дава урок на хейтърите за това какво представлява любовта между един мъж и една жена!

Тази история е отпреди две години, но в социалната мрежа до ден днешен още и още хора намират вдъхновение и изразяват подкрепата си.

Всичко започва от едно съобщение до Джена Кътчър, което гласи: “Не мога да повярвам, че пухкавелка като теб е успяла да си хване толкова секси мъж”.

Случаят показва точно колко повърхностна представа имат много от днешните мъже и жени за любовта. Ако връзката между двама души се свеждаше до изравнени килограми и до шаблонните представи за сексапил, но светът би бил едно безкрайно тъжно място. В същото време, налагането на тези представи причинява толкова много ненужно страдание.

Кейти Стурино, най-стилната едра жена в света

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Макар че първоначално и Джена е наранена, малко по-късно тя взема решението да сподели съобщението публично в профила си. Заедно с отговора си:

“Част от моята собствена несигурност наистина идва от това, че съм омъжена за мъж с толкова секси тяло. Наистина, как така момиче с моите извивки е успяло да го спечели? Случва се да се чувствам недостойна и в ума си да съчинявам сценарии за това, че не го заслужавам, защото не съм слаба.

Тялото, в което живея

Този мъж обикна всяка моя извивка, всеки мой килограм за последните десет години и не престава да ме уверява, че съм красива. Дори тогава, когато това не съвпада с вътрешния диалог, който аз водя със себе си.

Така че, да, бедрата ми се търкат едно в друго, ръцете ми са дебели, а дупето ми е с целулит, но така той има повече от мен за обичане. И съм избрала именно мъжа, който може да понесе всичко това в мен (и още много!).

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Аз съм много повече от едно тяло. Той също. И вие също. Харесайте, ако смятате, че истинската любов е сляпа за размера.”

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Омразата към другите жени руши собственото ни щастие

От пролетта на 2018-та до сега, постът на Джена е събрал почти 160 000 харесвания. И до ден-днешен се появяват нови потребители, които тепърва са попаднали на публикацията й и които откриват сила и увереност с посланието.

Преди дни, една жена коментира: “Напълно съм съгласна. Човек е повече от тяло, в него има душа, ум, чувства, мисли, характер… Толкова много неща, за които да бъде обичан. Глупави са мъжете, които обичат една жена единствено заради тялото й и никоя жена няма нужда от такъв мъж до себе си”.

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?