Living : Лица10 МАРТ 2021

Селена Гомес обмисля да се откаже от музиката

В интервюто си за Vogue Гомес споделя, че иска да се фокусира върху киното

“Трудно е да продължаваш да правиш музика, когато хората не те вземат сериозно. Имала съм моменти, в които съм се питала “Какъв е смисълът. Защо продължавам да го правя?”

Красивата Селена Гомес е звездата на корицата на Vogue за април месец. В интервюто си за модната библия тя обсъжда теми от работата й за Disney, през психичното й здраве, до пътя, който си е поставила за кариерата си в бъдещето.

Селена Гомес: Бях длъжна да проговоря, за да кажа истината!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

“Все още живея с плашещото чувство, че хората ме виждат като просто момиче на Disney”, споделя Селена. “Тогава работата ми беше да изглеждам перфектна. Ти се превръщаш в идол, който децата могат да вземат за пример.”

Точно затова и Гомес признава, че по-нататък в живота си е имала постоянното чувство, че трябва да прави всичко за хората около нея, което в един момент е афектирало и психичното й здраве. “Прекарах толкова много години, опитвайки се да казвам правилните неща на хората само за да опазя психиката си”, допълва тя.

Оттук нататък проблемите й с психичното здраве се засили до момента, в който е постъпила в психиатрична клиника през 2018 година след връзката си с Джъстин.

“Знаех, че не можех да продължа напред, ако не послушах себе си и собственото си тяло, наистина имах нужда от помощ. Когато приех уязвимостта си и реших да споделя историята си с хората, тогава почувствах, че съм свободна”, разказва още Селена и допълва, че голяма роля за възстановяването й е взело и решението й да се откаже от социалните медии.

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

В интервюто тя споделя и че има още много планове за кариерата си, но не задължително свързани с музиката. Селена разкрива, че си е дала срок от една година преди да реши дали да се “пенсионира от музиката”, за да се фокусира повече върху работата си в киното, където смята, че има още много какво да покаже. Но едно е сигурно – готова е за новите предизвикателства и приключения, които я очакват.

“Ако трябва да бъда честна, просто искам да започна отначало. Искам нещо съвсем ново. Искам някой да ме обича сякаш съм напълно нова”, завършва интервюто Селена Гомес.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Селена Гомес събира 100 милиона за благотворителност

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?