“Съжалявам за това, което направих”: Бащата на Меган Маркъл също с отговор за интервюто

Томас Маркъл се обръща към дъщеря си с извинение

“Когато те решат да започнат да говорят с мен, ще спра да говоря с пресата”, споделя в заплашителен тон бащата на Маркъл.

След отговора на кралското семейство най-очакваната реакция на интервюто на Меган и Хари за Опра бе тази на баща й, Томас Маркъл. Сега пред Good Morning Britain той разказва неговата страна на историята и признава за грешките си.

Кралското семейство с официален отговор на интервюто на Меган и Хари

Томас не прикрива вината си и се извинява многократно на дъщеря си, без да отрича слуховете, че той е споделил снимките на пресата преди сватбата на Меган и Хари. Тогава те предизвикаха фурор в мрежата и бяха първият голям трус между херцогинята и семейството й. Причината да разпространи снимките обаче не е била да нарани Меган, уточнява Томас.

"Съжалявам за това, което направих": Бащата на Меган Маркъл също с отговор за интервюто

“Мъж на име Джеф Райнър, който е фотограф, се свърза с най-голямата ми дъщеря и й казал “Ако убедиш баща си, можем да го накараме да изглежда добре”, споделя бащата на Меган. “Тогава цяла година пред къщата ми непрестанно имаше папараци. Не можех да отида никъде и да направя каквото и да е, без да ме снимат.”

Най-скандалните признания по време на интервюто на Меган и Хари за Опра

Томас обяснява, че се е съгласил да работи с пресата, защото никаква защита не е била осигурена за него и неговото семейство и той е търсил начин да спаси себе си и близките си от постоянните нападки от пресата. Това, за което искрено съжалява, обаче, е фактът, че е излъгал Меган, когато тя го е попитала по въпроса.

"Съжалявам за това, което направих": Бащата на Меган Маркъл също с отговор за интервюто

По-късно в интервюто той признава, че освен снимките, той е споделил и част от нейното писмо към него – това, което до скоро бе обект на съдебното дело на Меган Маркъл срещу Mail on Sunday. Тогава Томас отново се е почувствал притиснат от написаното срещу него и е потърсил начин да изчисти името си и да подобри отношенията си с пресата.

Две години по-късно Меган Маркъл спечели делото срещу британските таблоиди

Въпреки че Томас Маркъл многократно се е опитвал да се извини пред Меган и Хари, той не се е чувал с дъщеря си от години. “Последният път, когато говорих с нея, бях на болнично легло след сърдечна операция”, признава той и допълва, че това е главната причина да продължава да говори с пресата – в опит да накара дъщеря си да се срещне с него.

Обичам я толкова много. Ако знаех за психологичните проблеми, които е имала, щях да бъда до нея. Най-големият проблем е, че тя изостави семейството си – от майчината си страна и от моята страна. Затова наистина е нямала към кого да се обърне. Ако ни беше запазила в живота си, щеше да има нас в този момент.”

"Съжалявам за това, което направих": Бащата на Меган Маркъл също с отговор за интервюто

“Тя не ме е изгубила. Имаше изявление, в което казва, че ме е изгубила, но не е. Винаги ще бъда до нея. До нея съм и сега, ако ме иска”, споделя Томас във връзка с думите на Меган: “Изгубих баща си. Изгубих детето си. Почти загубих и името си.”

“Искам да го кажа пак – съжалявам за това, което направих. Беше преди близо две години, беше много отдавна и със сигурност се опитах да се реванширам. Всички материали в пресата са само защото не съм те чувал”, обръща се към Меган Томас накрая на интервюто. “Те знаят къде живея, сега сме дори по-близко един от друг. Затова съм свободен по всяко време, в което те пожелаят да се съберем. Ще се радвам да го направим и със сигурност искам да видя внука си.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.