Living : Лица03 ДЕКЕМВРИ 2019

Ели Голдинг: “Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората”

Певицата разкрива лични детайли около психичното си здраве

Ели Голдинг заявява, че никога не е развила зависимост към алкохола, но със сигурност е имала проблем с него в ранните години на кариерата си.

Животът на известните личности никак не е така бляскав, както изглежда отстрани. Ели Голдинг потвърждава това в последното си интервю, като разказва личната си история с проблемите, които звездите срещат днес.

В него тя признава, че в началото на кариерата си, не е знаела как да се справя със сюрреалистичния начин на живот, който водила. Напрежението, което всички поставяли върху нея, постоянно се преструвала на някого, който не е.

Ели Голдинг се омъжи с приказна церемония в дворец

И за да се справя по-добре с това, често се обръщала към алкохола. “Смятах, че няма как да съм достатъчно добра, достатъчно умна, забавна или дори луда, за да съм около хората, които ме заобикалят, без помощта на алкохола”, заявява Голдинг.

Певицата разкри, че най-много се притеснявала от участията и интервютата на живо и дори когато е била поканена за сутрешно предаване, тя изпивала значително количество алкохол, за да се справи.

Ели Голдинг: "Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората"

“Казвах си – трябва да пия нещо тази сутрин, защото после имам интервю и трябва да отговарям на въпроси, на които не знам отговора, защото не познавам повече себе си”, допълни изпълнителката на песента “Hate Me”.

Според нея тя не е стигнала до зависимост, защото е можела да прекара месеци, без да пие. Но проблемът й главно се коренял в това, че постоянно се чувствала ядосана и нещастна.

Добрата новина е, че всичко това е зад гърба й – откакто се е срещнала с партньора си Каспар Джоплинг, проблемите й са изчезнали напълно и тя отново е открила щастието.

Звездите, които следват веган диетата, и тяхното мнение за нея

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?