Сладкишът със сирене Бри, изпечен докато сиренето не се разтопи отвътре, е една от най-лесните и вкусни рецепти.
Сиренето е смесено със сладко от малини и обвито в тесто за сладкиш, полято с кленов сироп.
Необходими продукти
1 тесто за сладкиши или бутер тесто
1 опаковка сирене Бри
Сладко от малини или по избор
Кафява захар
¼ чаша кленов сироп
Начин на приготвяне
1. Предварително загрейте фурната на 180 градуса.
2. На хартия за печене разстелете тестото и поръсете сиренето равномерно отгоре
3. Нанесете 1 слой от сладкото и сгънете тестото на две. Полейте с кленов сироп и поръсете със захар.
4. Печете за около 25-30 минути до придобиване на златист цвят. Оставете да се охлади 10 минути преди сервиране.