Beauty : Съвети & тенденции24 НОЕМВРИ 2019

Бюти тайните на Дженифър Анистън

Тайните на актрисата са здравословното хранене, добрите гени и качествената козметика

Джен признава, че преди не е полагала правилната грижа за кожата си, но сега това се е променило.

Дженифър Анистън продължава да сияе дори и след 50-ия си рожден ден. Макар и да признава, че заслугата наполовина е на добрите й гени, днес тя полага значителни усилия да поддържа външния си вид.

“От една година насам започвам деня си със сок от целина. Изчаквам половин час преди да закуся и през това време медитирам. Най-трудната част е да не посегна към кафето веднага след ставането”, признава Дженифър Анистън пред списание Allure. Заедно със сока от целина, тя взима и шот от ябълков оцет, както и пробиотици, за да поддържа красотата си по метода отвътре навън.

Бюти тайните на Дженифър Анистън

Осъзнава, че това е може би най-добрият подход да се грижим за тялото и външния си вид, защото това, което се случва в организма ни, си личи и върху кожата ни. “Преди хората не знаеха какво е вредно за тях и какво не е. Пушеха и ядяха консерванти. Сега имаме предимството на технологиите и знаем как да се грижим за телата си по-добре”.

Дженифър Анистън издаде тайната на красивата си прическа

Джен казва, че внимава и с психичното си здраве, като се опитва да намали стреса до минимум. Затова и не чете коментарите в социалните медии и не се впечатлява от нещата, които се говорят по нейн адрес. “Ако го правя, се стресирам и ми излизат пъпки”, смее се актрисата.

Бюти рутината й пък е семпла – не мие често лицето си с вода, за да не изсуши кожата и и използва главно органични продукти.

Малката черна рокля на Дженифър Анистън

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Новогодишната очна линия на Сидни Суини
Съвети & тенденции01 ДЕКЕМВРИ 2022

Новогодишната очна линия на Сидни Суини

И преди да се откажете, нека ви уверим, че копирането на този грим е по-лесно, отколкото си мислите... И, да, вече си мислим за новогодишно парти - #sorrynotsorry.

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин
Съвети & тенденции29 НОЕМВРИ 2022

Панделката: Аксесоарът, надграждащ визията по най-елегантния начин

Официалните изяви на червения килим отдавна започнаха, а нека не забравяме и филмовите премиери. Време е за доза вдъхновение!

Педикюрът на Дилета Леота е must have
Съвети & тенденции25 НОЕМВРИ 2022

Педикюрът на Дилета Леота е must have

Изборът на водещата за есента ни подсказва тренд, които не бива да подценяваме.

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс
Съвети & тенденции18 НОЕМВРИ 2022

Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс

Новият маникюр на бившата Дисни звезда е вдъхновението, което ще ни инспирира, за да придадем на ръцете си класически есенен вид.