Астро Мания : Зодии24 НОЕМВРИ 2019

Как всяка зодия се справя с раздялата

Стрелците се хвърлят в работа и купони, а Скорпионите бързат да заличат всяка следа от бившите от живота си

Раздялата за всеки един от нас е доста трудна. Кой как се справя в този момент, обаче, зависи много от неговата зодия.

Стрелците веднага ще се заровят в работата или пък нонстоп ще са с приятели навън, докато Раците и Скорпионите ще заличат всяка следа за бившата половинка, за да не ги боли.

Овен

Овните са много импулсивни и веднага се впускат в поредното приключение. Те се записват за скачане с парашут, взимат си домашен любимец, учат се да свирят на музикален инструмент – каквото и да е, само да не мислят за раздялата.

Телец

Представителите на тази зодия се обграждат с приятели и с членове на семейството, които да ги накарат да се почувстват сигурни, докато се опитват да съберат парчетата. И се отдават на глезотии – масажи, вани с ароматни масла, шопинг и срещи с приятели.

Близнаци

Налагат си да излизат с приятели, дори в момента да не им е до това. Те са наясно, че ако са заобиколени с хора, които ще ги накарат да се почувстват добре и да се забавляват, ще се съвземат по-бързо. Освен това, обичат коренните промени в прическата.

Рак

Веднага ще изтрият телефонния номер и всичко свързано с бившото си гадже, защото в противен случай ще продължат да мислят за миналите дни. Веднага ще се отдадат на партита, гости на приятели и пътувания из света.

razdiala-2

Лъв

Лъвовете ще потърсят нещо, което ще им върне усещането за контрол – веднага ще започнат нов проект, ще открият нова работа, ще започнат ремонт у дома, ще открият ново хоби. Ще се заемат с всичко, което ще ги накара да чувстват, че са постигнали нещо.

Дева

Девите реорганизират целия си живот и изхвърлят всичко ненужно. Почистват, подреждат по азбучен ред, защото това им носи уют и спокойствие. На тях им е трудно да говорят за болката си с други хора, но затова пък всичко в дома им ще свети.

Везни

Флиртуват с всеки, който срещнат, но това работи само в краткосрочен план. Отдават се на всякакви успокояващи дейности – правят йога, слушат музика, четат книга, докато се наслаждават на ароматни свещи. Също така се разсейват и с работа.

Скорпион

Премахват всички следи в живота от бившите си и по никакъв начин не искат да знаят нищо за тях, защото ако разберат, че вече имат друг, ревността им ще ги убие. Също така се отдават на много физически дейности, които ще го доведат до изтощение и забрава.

Стрелец

Първите няколко дни или седмици се убеждават, че са добре и раздялата не е лошо нещо. След това обаче осъзнават, че се чувстват зле и се зариват с работа или излизат нонстоп по купони, за да спрат да мислят и чувстват.

razdiala-1

Козирог

Старателно ще последват всеки приятелски съвет за раздялата, като ще се позабавляват и с малко черен хумор по въпроса. Не се учудвайте, ако започнат да се присмиват на нещастието си и се надсмеят на ситуацията, в която се намират.

Водолей

Над нещата са и се откъсват от случващото се веднага след края, но евентуално могат да поговорят с приятелите и близките си, тъй като това е най-добрият начин да приемат нещата и да продължат напред.

Риби

Рибите ще се отдадат на ТВ маратон. Ще изтеглят цял сезон на някой сериал, ще се обвият с най-мекото одеяло у дома, ще се заредят с лакомства и ще прекарат няколко дни само в легнала поза.

Какво го възбужда според зодията му

Грозната истина за мъжете от всяка зодия

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...