Телците и Близнаците да се фокусират върху работата

Скорпионите скоро могат да очакват резултати от усилията си

Напрежение, несъгласие с мнението на другия, разочарования и лоши новини се очертават днес.

Избягвайте да стартирате нови дейности. Владейте емоциите си, възможно е да преминете границите и да предизвикате скандали.

Овен
Днес ще осъзнаете, че във връзките ви има слаби места. Ще ви се наложи да се справите с предизвикателно поведение. Останете спокойни и приемете ситуацията разумно. Способността ви да намирате баланса ще ви изневери и неизбежно ще усетите напрежение. Не взимайте важни решения.

Телец
Днес ще се фокусирате върху професионалните си ангажименти. Представете идеите си и гонете целите си, но без да пренебрегвате останалата част от задълженията си. Затрупани сте с работа и това ще повлияе на настроението ви. Внимавайте в отношенията си с партньорите. Не се впускайте в драстични промени.

Близнаци
Най-сетне ще получите така желаната помощ в професионален аспект. Покажете талантите и уменията си. Изпитвате нужда да прекарвате повече време с любимите си хора. Възможно е да завържете нова любов или да се обвържете по-сериозно. Но са възможни и някои непредвидени обстоятелства в това отношение.

4 са зодиите, които винаги казват истината

Рак
Напрежението, което усещате в последно време, днес ще придобие доста сериозни измерения. Най-засегнати ще бъдат домът и кариерата ви. Изискванията към вас ще бъдат големи. Иска ви се да сте последователни в задълженията си, но няма как да избегнете трудните моменти. Ще ви се наложи да промените радикално някои неща.

Лъв
Време е да вземете решения за бъдещето си, като анализирате всички детайли. Вслушайте се в съветите на най-близките си хора. Чувствителни сте към въпроси, касаещи семейството ви и ще ви се наложи да се погрижите за роднините си. Избягвайте да пътувате през този период.

Дева
Днес ще бъдат засегнати финансите ви. Погрижете се за задълженията си, не отлагайте. Избягвайте да харчите за ненужни неща, свийте разходите си. Не правете нови финансови инвестиции точно сега. Работете здраво, за да увеличите доходите си. Бъдете нащрек за незаконни, скрити условия по проектите, с които се ангажирате.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?