Астро Мания : Зодии03 СЕПТЕМВРИ 2016

Как трябва да обичате една Дева

10 неща, които ще ви помогнат да разберете истински половинката си от този чувствителен знак

Как трябва да обичате една Дева

Какво трябва да знаете, ако се срещате с човек от зодия Дева и искате връзката ви да е щастлива и хармонична?

Девите имат славата на най-трудолюбивата зодия. Те наистина са изключителни перфекционисти, но не се заблуждавайте – животът им не е само работа, ред и дисциплина. Много хора подценяват факта, че вътре в себе си Девите са изключително чувствителни и освен това имат своята страстна и романтична страна. Дали ще успеете да достигнете до нея, зависи от собствения ви подход. Тези десет факта за Девите ще ви помогнат да ги разберете и да спечелите сърцето им завинаги.

Девите са много деликатни, така че винаги зачитайте чувствата им.
Самите те са наясно със своята чувствителност. И понеже се притесняват от това да не драматизират прекалено, често прикриват чувствата си и това ужасно много ги тормози. Типично за тях е да задържат емоциите в себе си до момента, в който не издържат повече и избухват, обикновено от някоя случайна дреболия.

Те имат нужда да бъдат изслушани и разбрани. Ако успеете да ги предразположите и да ги накарате да споделят, ще видите колко спокойни и ведри могат да бъдат, след като им олекне.

d3696aca3aac6073fa71e988597af4e3

Думите трябва да отговарят на действията ви.
Ако трябва да кажем само едно нещо за Девите, ще бъде точно това – за тях честността е всичко. В една връзка за тях е от критично значение двамата да общувате ясно и директно. Ненавиждат до смърт игричките и опитите някой да ги манипулира. Всъщност, това е най-бързият начин да изгубят първо доверието, а после и интереса си.

Да, Девите държат на реда и чистотата.
Манията на Девите всичко около тях да е в перфектен порядък не е мит. Ако някой остави мръсните си чинии в мивката или си хвърли мократа хавлия на пода, това може да ги подлуди. Не го правят, за да тормозят някого. Просто мисълта им постоянно работи на високи обороти и като цяло са хора, които страдат от тревожност. И ако за капак около тях цари хаос, вътрешното им напрежение вече става непоносимо и може да видите най-лошата им страна – раздразнителни, мрънкащи и язвителни личности.

За да не ги провокирате, просто приемете, че всичко у дома трябва да се поддържа чисто и в ред. И бъдете винаги стриктни в плановете и уговорките с вашата Дева.

Поглезете ги, защото те рядко го правят сами за себе си.
Девите притежават изключителна вродена скромност. Това е причината да поставят нуждите на другите винаги над своите собствени. Затова не пропускайте да ги поглезите и бъдете абсолютно сигурни, че ще са ви благодарни.

sofia-loren1

Девите са проницателни и интуитивни. Не се опитвайте да ги лъжете.
Каквото и да се опитвате да скриете от вашата Дева, знайте, че рано или късно (най-вероятно рано!) лъжата ви ще бъде разкрита. Развитата им интуиция им дава толкова ясен поглед върху хората и ситуациите, че това понякога даже им вреди. Например ако се опитвате да пощадите чувствата им, използвайки някоя дребна и сравнително безобидна лъжа, номерът няма да мине. Затова винаги казвайте истината – дори когато боли. Девата ще го оцени.

Не ги приемайте за даденост.
Девите са рядко всеотдайни и лоялни хора – и го знаят. Затова с право очакват от отсрещната страна да оценява този факт и да полага също толкова старание във връзката. Не се заблуждавайте по това колко добродушни и грижовни са и не се отпускайте по течението, пренебрегвайки нуждите на своята Дева. Защото веднъж усети ли, че отношенията са започнали да се развиват едностранно, ще се учудите колко внезапно и категорично ще ви покаже вратата.

Девите работят много, примирете се с този факт.
Те се раздават на 100% както в работата, така и у дома, във връзките си и в хобитата си. Живеят според мотото, че всичко хубаво в живота се постига с много труд и старание и не могат да понасят хора, които проявяват немарливост. Вероятно вашата Дева ще е много отдадена на работата си и ще прекарва доста часове в офиса, така че това е нещо, за което да сте подготвени и да приемате.

Уважавайте нуждата им от лично пространство.
Вашата Дева не е от типа хора, които ще се лепнат за вас и ще ви търсят отчет за всяка минута от ежедневието ви, нито ще се цупят, ако искате да излезете на парти само с приятели. В замяна очакват от вас също да уважавате собственото им пространство. Девите обичат понякога да остават сами и се зареждат по този начин.

Нуждата им понякога да се дистанцират изобщо не бива да ви тревожи или обижда, те го правят просто за да подредят мислите си и да “презаредят” психически.

Девата е достатъчно критична към себе си, така че поне вие я оставете на мира!
Тези хора са много строги, понякога дори жестоки към себе си. Анализират думите и постъпките си, както и външния си вид, до болка и им е почти невъзможно да си простят всеки дребен недостатък или погрешна стъпка. Затова ако ще ги критикувате, правете го конструктивно и с любов. Прекалената строгост от страна на партньора може направо да ги съсипе. По-добрата стратегия е да окуражавате силните им страни.

6a00d83420b8e253ef016303e438b1970d-800wi

Девите не са пуритани.
Мнението, че хората от тази зодия са едва ли не фригидни, е едно от най-глупавите астро клишета. Знакът на Девата символизира чистотата в отношенията и честността и в никакъв случай не означава, че родените в края на лятото и началото на есента са лишени от емоции или пък скучни и сдържани в секса. Всъщност, тяхната сексуалност е изключително развита и е важен аспект от живота им. И когато веднъж установят истински контакт и се доверят, пригответе се за фойерверки!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март
Зодии24 СЕПТЕМВРИ 2020

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

В няколко думи за това какво ви очаква през новия сезон

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си
Зодии20 СЕПТЕМВРИ 2020

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Не очаквайте от тях да ви говорят сладки приказки

Седмичен хороскоп от 30 март до 5 април
Зодии16 СЕПТЕМВРИ 2020

Три зодии ще просперират в кариерата си, благодарение на септемврийското новолуние

Те ще бъдат най-мотивирани и продуктивни през идните дни

Житейските уроци, които  противоположните зодии могат да научат една от друга
Зодии13 СЕПТЕМВРИ 2020

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Вземете пример от една напълно различния от вас характер