Астро Мания : Хороскопи07 НОЕМВРИ 2016

Седмичен хороскоп за 7-13 ноември

Телците да коригират поведението си, Девите ще постигнат всичко, което пожелаят

Това определено е седмицата на Девите, които ще успяват да постигнат всяка една цел, която си набележат.

От своя страна пък Телците ще трябва да помислят върху своето поведение и да станат по-мили с хората около тях, за да избегнат всякакви конфронтации.

Ето какво да очакват останалите представители на Зодиака!

Овен
През следващите дни ще изпитате трудности в работата, но по този начин ще откриете нови перспективи и ще повишите активността си. Ще нарасне заетостта ви, като по този начин ще намалее времето за семейството ви. Ще получите финансови постъпления, с които ще погасите най-неотложните сметки. Нова връзка за мнозина от вас.

Телец
Нови случки в живота ви ще наложат да промените стила си на поведение и да станете по-мили, за да може да печелите по-лесно доверието на околните. Бъдете по-организирани, като давате приоритет на стойностните неща. Спрете да ровите и да търсите вината у другите. Възможни са здравословни проблеми. Почивайте си повече.

Близнаци
Проблемите в последните дни са понижили настроението ви и съпротивителните ви сили. Всичко в живота ви вече е променено и вие ще откриете спасението, като се фокусирате в новите изяви и в кариерата. Ще разгърнете творческия потенциал и съвсем скоро ще постигнете успех. В края на седмицата обърнете внимание на семейството си.

Рак
В момента сте във вихъра си и копнеете за всякакъв вид изяви. Ще поемате нови работни ангажименти, ще се срещате с нови хора, ще пътувате. Внимавайте обаче при боравенето с пари, тъй като са възможни загуби. Ще сте окрилени от любовта и това ще е видимо за всички. Ще греете и ще привличате още повече хора около себе си. Бъдете търпеливи и ще постигнете всичко.

Лъв
През следващите дни ще успеете да завършите всички видове сделки, които сте започнали. Това ще доведе до финансови успехи. Ще се сдобиете с нови материални блага, с което семейството ви ще ви бъде признателно. Няма да ви липсват трудности, но с добро настроение и самочувствие ще се справите с тях. Очаквайте новости във всяка сфера от живота ви.

Дева
Това е вашата седмица. С уменията си сте доказали какво можете в професионалната сфера, а това ще бъде признато и от шефовете ви. Самочувствието ви ще бъде подхранено, а любовта допълнително ще ви дава увереност. Ще се чувствате удовлетворени от секса с човека до вас. Проблемните отношения с определени хора постепенно ще се оправят.

Везни
Бъдете фокусирани върху задачите си и се старайте повече в работата, за да не останете разочаровани от себе си. Посветете се върху проектите, които са финансирани с пари от чужбина. Накрая ще бъдете оценени подобаващо и това ще ви мотивира да се развивате и да обогатявате знанията си. В личен план нещата няма да са толкова розови. Но засега.

Скорпион
Стараете се много в професионалната сфера и това ще бъде забелязано през следващите дни. Изявите ви ще станат забележими за широката публика и ще ви донесе увереност и мотивация да продължите с развитието си. В края на периода ще се радвате на нови придобивки. Очаквайте нови предложения за работа, която ще е по-добра от тази в момента.

Стрелец
Успех в бизнеса и финансови постъпления – това ви очаква през следващите дни. Опитайте се да се фокусирате върху нови области, които да превземете в професионалната сфера. Бъдете по-толерантни спрямо хората около вас и ще видите, че са доста симпатични. Вслушвайте се в съветите на близките си. Не вземайте импулсивни решения.

Козирог
През следващите дни ще направите всичко възможно, за да постигнете своите бизнес цели. Въпреки трудностите ще успеете да постигнете всичко, което сте си набелязали. В личен план ще успеете да привлечете човека, за който отдавна копнеете. Ще се чувствате удовлетворени от себе си и от възможностите си. В края на седмицата се отдайте на релакс.

Водолей
Ще вложите всички сили да реализирате своя идея, като успешно ще преодолявате всякакви препятствия. Възможно е да срещнете недоверието на висшестоящите и единствено с дипломация и разумни доводи ще успеете да ги убедите в правотата си. Съсредоточете се върху работата си и не хабете енергията си ненужно.

Риби
Обмисляйте всяка своя крачка, която предприемете в професионалната сфера. Успехът ви ще зависи от това. Работете за доброто на всички и трудът ви ще се възнагради многократно. В никакъв случай не споделяйте интимните си моменти с никого, тъй като човекът до вас може да иска анонимност. Помислете над здравословните си проблеми.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?