Астро Мания : Хороскопи06 СЕПТЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември

Забавете темпото тази седмица, останете си вкъщи и се насладете на моментите с близките

Венера в Скорпион прави уикенда горещ – една перфектна възможност за последна доза летни флиртове.

Овен

Седмицата стартира бавно, като главният ви фокус пада върху грижата за психиката и здравето ви. Отделете време за себе си сега, за да се радвате на повече успехи по-късно. През уикенда пък ще сте повлияни от романтичното въздействие на Венера в Скорпион върху любовния (и сексуалния ви) живот.

Телец

Не се страхувайте да бъдете уверени тази седмица. Въпреки всичко, което ви дърпа назад и ви кара да се чувствате несигурни в себе си, новата Луна в Дева ви зарежда с всичко нужно за успехи и щастие. През уикенда пък ще имате възможност да отпразнувате в най-любимата компания – тази на половинката ви.

Това са трите зодии с най-лицемерно поведение

Близнаци

Новолунието в Дева активира вашия добре скрит домошар. Дайте пауза за малко на излизанията и партита и оставете повече време за семейството и близките. През уикенда пък Венера навлиза в Скорпион и ви позволява да се усамотите и да потърсите начин да поработите върху себе си.

Рак

Комуникациите през седмицата ви вървят добре, което позволява и на преговорите на работа да вървят по-леко и спокойно. Успехите ще ви заредят със самочувствие, което в комбинация с доброто настроение, което Венера в Скорпион ще предизвика, получавате формулата за един истински незабравим уикенд.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември

Лъв

Вниманието ви се насочва към финансите, когато новолунието в прагматичния знак Дева ви вдъхновява да въведете промени в приоритетите си и да потърсите начин да поработите върху себе си, както и върху банковата си сметка. А след като вече сте поели в тази посока, отделете време да планирате следващите месеци.

Дева

Позволете си да мечтаете тази седмица, по средата на вашия месец. Следващите дни ще ви дарят със самочувствие и ще сте готови да градите бъдещето си. Но не бързайте да взимате големи решения, а оставете идната седмица за плануване. През уикенда любовта ще обземе ежедневието ви.

Коя зодия е най-често срещана и коя най-рядко?

Везни

Отделете се за малко от компанията на близките си и прекарайте време насаме, за да се справите с проблемите, които ви застрашават. След като преминете през това, ще имате възможност да се насладите на уикенд, изпълнен с приятни емоции и дори можете да очаквате успехи в сферата на парите.

Скорпион

За разлика от повечето останали зодии тази седмица, за вас ще е най-добре да прекарате много време сред хора. Излизайте, говорете си с приятелите си или дори помогнете на някой напълно непознат. Точно от такива малки източници на щастие имате нужда в този момент.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември

Стрелец

Съсредоточете се върху сферата на кариерата тази седмица. Имате идеи, които си струва да реализирате, а заедно с колегите ще се разбирате лесно, затова работата ще върви леко. Накрая на уикенда пък потърсете как да се освободите от ненужното в живота си, дори и това да значи да се сбогувате с някой близък.

Козирог

През седмицата вниманието ви отново ще е насочено към работата, но сякаш ще ви върви още по-лесно и трудът ви ще бъде оценяван. Отпразнувайте добре свършената работа в компанията на най-близките си приятели – Венера в Скорпион ви предизвиква да бъдете по-смели и авантюристични.

Най-токсичните бивши са от тези зодии

Водолей

Не очаквайте големи неща от тази седмица. Идването на есента ще ви накара да искате да прекарвате повече време в усамотение. Използвайте момента, за да планирате следващите си месеци и си създайте план за бъдещето. Не се страхувайте и да потърсите мнението на близките и колегите си – комуникациите с всички тях ще ви върви по вода през идните дни.

Риби

Вие сте сред най-големите късметлии тази седмица – любовният ви живот ще процъфти като отношенията ви с другите ще вървят лесно благодарение на новолунието в началото на седмицата и Луната в опозиция с Хирон. Позволете си да бъдете по-авантюристични и поемайте рискове уверено.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?