Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Късметът в любовта ще бъде най-голям за Стрелец и Риби

Седмицата започва с емоции в излишък, заради новолунието в Рак и влиянието на Сатурн, а утеха ще намерим най-добре сред приятелите и близките си.

Овен

Тази седмица ключова роля за щастието ви ще имат приятелите ви. Опозицията на Венера и Сатурн в комбинация с новолунието в Рак ще ви накара да се чувствате емоционални, но подкрепата на близките ви ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство.

Телец

Бъдете внимателни в комуникациите тази седмица, ако искате да постигнете успехи. Рискът емоциите ви да вземат превес над разума е голям, а ако позволите това да се случи, бъдещето ви в професионален план ще пострада. Опитайте да се обградите с позитивни емоции и се настройте оптимистично, за да излезете от този период безпроблемно.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рака

Близнаци

Търсете баланса във всяко нещо, което правите. За ваше щастие, и това на двойствения ви характер, тази седмица ще имате възможност да съчетаете най-доброто за кариерата ви с това, което желаете най-силно от личния си живот в момента. Но въпреки че в повечето случаи късметът ще е на ваша страна, не прибързвайте с нито един ход – особено в любовта.

Рак

Новолунието във вашия знак тази седмица ви позволява да посрещнете нов етап от живота си и да загърбите негативното от миналото. Бъдете дръзки и се осмелете да предприемете важната нова стъпка и ще се справите. Не се страхувайте да се обърнете за подкрепа и към близките си, които ще ви послужат като най-добрата опора.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Лъв

Забавете темпото тази седмица и се отдайте на малките ритуали у дома, които ви носят щастие. Във втората част на делника ще имате възможност за ново начало, благодарение на новолунието. То е по-специално за вас, защото е последното преди началото на вашия месец и с това ще ви помогне да дадете рестарт на живота си.

Дева

Тази седмица е за self-care – погрижете се за себе си и за здравето си, сложете пауза на големите проекти на работа и се съсредоточете върху нуждите си. След четвъртък най-добре ще ви повлияе да прекарате повече време с приятелите и семейството си.

Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

Везни

Колкото и трудни да ви се струват предизвикателствата, пред които ще се изправите тази седмица, запазете хладнокръвието си. Обърнете се към близките си за подкрепа и се въоръжете с търпение и бързо нещата ще се подобрят. Можете да очаквате благоприятното развитие още във втората част на седмицата, когато новолунието ще ви помогне в кариерата.

Скорпион

Макар и седмицата ви да започва с позитивно развитие на нещата на работа, бързо мислите ви ще ви отведат към летните пътувания. Време е да планувате сезонната почивка и в помощ ще ви бъде и влиянието на Меркурий в Рак през предстоящия уикенд.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

Стрелец

Седмицата започва спокойно, но бързо градусите се повишават и директно ще повлияят на любовния ви живот. През уикенда сексапилът и самочувствието ви стигат най-високото си ниво, така че се подгответе да дадете старт на летните флиртове.

Козирог

Време е за ново начало в зоната на връзките ви. Благодарение на новолунието в Рак, ще имате възможност да преосмислите ситуацията, в която се намирате в момента и да потърсите как да я подобрите. Макар и този период да ви се струва плашещ в началото, в дългосрочен план това ще ви се отрази положително.

От кои зодии се раждат серийните убийци

Водолей

В началото на седмицата се подготвяте за големите промени, които ви очакват в работата, през уикенда пък ще поставите основата за новото начало и в личния живот. Следващите дни ще бъдат силно натоварени, затова се погрижете да се отдадете на почивка и приятни занимания през уикенда.

Риби

За вас сферата на любовта и комуникациите е най-силно засегната тази седмица. Повишеното ви самочувствие, благодарение на новолунието в Рак, ще ви даде всичко нужно, за да се възползвате максимално от летните дни и да се насладите на тях с някой специален до себе си.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?