Астро Мания : Хороскопи05 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Любов и флиртове за Телец и Водолей, успехи в работата за Лъв, Дева и Козирог

Настроението, типично за есента, както и наближаващият ретрограден Меркурий, отново ще ни мотивира да си стоим повече вкъщи и да се фокусираме върху вътрешния си свят и семейството.

Овен

Есента ви мотивира да прекарвате повече време у дома и това прави сега най-подходящият момент да въведете промени в пространството вкъщи. В края на седмицата опозицията на Марс и Плутон ви дава енергия за добро настроение.

Телец

Бъдете дръзки, самоуверени и безстрашни във флирта – все още Венера влияе позитивно на социалния ви живот и ви отваря възможности за нови запознанства. Затова и сега е моментът да използвате оставащите дни на хубавото време за търсене на нов романс. През другото време пък можете да се отдадете на креативни проекти.

Житейските уроци, които противоположните зодии могат да научат една от друга

Близнаци

Време ви е за ново начало. Макар и до сега нещата да се развиваха сравнително положително за вас в личен план, характерът ви, който вечно търси новите преживявания, ви кара да обърнете нова страница. Използвайте тази седмица като адаптиращ период, в който да разчистите старото, да се откажете от предишните си навици и да се сбогувате с ненужното.

Рак

Домошарското настроение ви е обзело и ви се иска да прекарвате повече моменти вкъщи, но същевременно то засяга и желанието ви да се сближите с хората около от вас. Отделете време да заздравите отношенията си с онези приятели, които напоследък сте позабравили.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Лъв

Седмицата е подходяща да се съсредоточите върху работата и финансите си. Възползвайте се от всеки подходящ момент, за да реализирате новите си идеи. През останалото време не забравяйте да обръщате внимание на близките и семейството, които в последно време имат още по-силна нужда от вас.

Дева

Напоследък отделяте много време в планиране и мечтаене, сега е време да действате. Бъдете активни на работното си място, но съчетайте усилията там с тези у дома и се погрижете за себе си повече от обикновено. Почивката е част от прогреса, затова не се притеснявайте да си дадете пауза.

Какво прави всяка зодия неустоима

Везни

Отново сте в търсене на баланса между семейството и работата, но най-доброто, което можете да направите в сегашната си ситуация, е да се фокусирате върху себе си. Дайте си почивка от света и се усамотете, запълвайки времето с любимите си занимания.

Скорпион

Време е да се сбогувате с вредните навици и да си създадете нови и по-добри ритуали. Погрижете се за себе си и въведете в ежедневието си повече занимания, които ви носят щастие. Междувременно социалният ви живот ще се подобри, защото се чувствате по-уверени.

Седмичен хороскоп от 5 до 11 октомври

Стрелец

Не позволявайте да ви става скучно – променете нещата в ежедневието си, които ви пречат да се развивате и се отдайте на повече забавления. В края на седмицата ще е благоприятен момент да започнете следващото приключение – тогава ще започнете нов етап от живота си.

Козирог

Бъдете креативни и упорити на работното място, точно както на вас ви харесва, но и същевременно отделяйте достатъчно време за почивка. Луната ще повлияе положително на социалния ви живот и ще ви срещне с нови интересни личности.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Водолей

Във връзката ви е настъпил момент на застой, който можете да преодолеете главно с разговори. Отворете личния си свят към човека до вас и бъдете искрени за намеренията и желанията си и от другата страна ще ви отвърнат положително.

Риби

Като за последно преди ретроградния Меркурий тази седмица се радвате на продуктивна и приятна комуникация с близките и колегите. Можете да се възползвате от това като си изискате по-добро отношение на работното място  и извън него.

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?