Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Телец, Близнаци и Стрелец ги очакват немалко негативни ситуации в новата седмица

През новата седмица отново ни очаква лавина от емоции заради бързопроменящата се обстановка. Пълнолунието по средата на седмицата обаче ще предизвика позитивна промяна.

Овен

На 4 май Слънцето се среща с Меркурий във вашия втори дом, който е обвързан с финансовото ви състояние. Тогава ще сте в настроение да се впуснете в ненужно пазаруване и да направите донякъде недообмислени избори с парите си. Но в края на седмицата ще се вземете в ръце и ще овладеете положението, а новопридобитата самоувереност ще ви настрои за романтика с половинката.

Телец

През идната седмица ще преживеете пълен обрат в живота си и внезапната промяна ще бъде вашата основна грижа. Нещата още повече ще се усложнят, когато настъпи пълнолунието в Скорпион, при което може да възникнат неприятни спорове с вашия партньор.

Най-лошите навици на всяка зодия

Близнаци

Макар и седмицата да започва с добър ход, пълнолунието в Скорпион ще ви стресира заради промените, които ще предизвика във вашия професионален живот. Повечето представители на зодия Близнаци ще имат нужда да се затворят в себе си, което е необичайно за комуникативния знак, но това ще им даде достатъчно време и енергия да преосмислят бъдещите си планове.

Рак

Около средата на седмицата, влиянието на пълнолунието, ще ви накара да се почувствате малко разочаровани от любовния си живот, но до края на седмицата ще възвърнете бодрия си тонус. Дори накрая ще останете доволни от себе си и работата, която сте успели да свършите.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Лъв

Когато на 4 май Слънцето се среща с Меркурий в десетия ви дом на кариерата,  комуникацията с колеги и началници ще ви потръгне по вода и ще можете лесно да се заемете с новите си проекти. След това в дните около пълнолунието в Скорпион, който ще бъде във вашия четвърти дом, свързан със семейния живот, ще имате възможност да се насладите на приятни моменти с най-близките си.

Дева

В началото на седмицата може да усетите прилив на емоции, който ще предизвика спорове, които не ви се е искало да започвате. По-късно нещата ще се успокоят, но случилото се ще ви накара да си дадете равносметка и това може да ви донесе меланхолично настроение. Добра идея е да се разсеете с креативен проект.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Везни

Това ще бъде вашата седмица – ще се чувствате постоянно в добро настроение и сякаш ще се реете в един съвсем различен по-позитивен свят. Подходящ момент ще е да се захванете с онези креативни проекти, за които по принцип нямате време и подходящо настроение.

Скорпион

Независимо дали искате да се заемете с някоя съвместна работа с колегите, или да се отдадете на време с партньора си, ще имате зелена светлина да го направите, защото Меркурий се мести в седмия ви дом, свързан с комуникациите и партньорствата. Средата на седмицата ще бъде най-благоприятна, затова ви съветваме тогава да стартирате новите си проекти.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

Стрелец

В началото на седмицата има възможност да ви засипят с лоши новини в здравословен и професионален план. Около пълнолунието емоциите ви съвсем ще излязат извън от контрол, но за щастие всичко това малко по малко ще утихне към края на седмицата и нещата ще започнат да се нареждат.

Козирог

Бъдете бдителни в първите дни от седмицата, когато сякаш целият свят ще е срещу вас и малки къпани ще ви очакват на всяка стъпка. За щастие събитията около пълнолунието ще ви помогнат да въведете ред в живота си. Тогава и ще се наложи да положите повече усилия в работата си.

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Водолей

От началото на месеца до края на тази седмица нещата се развиват страхотно за вас във финансов план и това ви носи увереност и спокойствие. Единствено ви предупреждаваме, че по средата на седмицата може да изпитате внезапен прилив на негативни емоции, който неволно да насочите към близките и семейството си.

Риби

Внимавайте как говорите с хората от вашето обкръжение, защото силните емоции напоследък ви карат да казвате неща, които могат да ги засегнат. След четвъртък обаче добра новина от точно някой от близките ви ще повдигне настроението ви и ще ви подготви за един приятен уикенд.

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?