Седмичен хороскоп от 31 януари до 6 февруари

Каква ще бъде седмицата, с която посрещаме месеца на любовта?

Идните дни ще бъдат изпълнени със силни емоции за зодии Рак, Везни и Риби.

Овен

Новолунието във Водолей в началото на седмицата ви зарежда с оптимизъм и желание за повече срещи с близки и приятели. На работа също придобивате повече самочувствие и мотивация, затова сте готови да постигате успехи.

Телец

Тази седмица започвате с позитивна настройка, когато става дума за кариерното ви развитие. Новолунието във Водолей ви предизвиква да си поставите по-високи цели и да се стремите към реализирането им. Най-продуктивни и уверени в решенията си ще сте в края на седмицата.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Близнаци

В началото на делника отделете повече време за себе си и помислете какво искате да промените в хода на живота си в момента. След средата на седмицата погледът ви ще се изчисти и ще сте готови за разпускане. Съветваме ви да се насочите в посока романтика и срещи с приятели.

Рак

Седмицата ви няма да бъде лека и е възможно да се наложи да се изправите пред промени, които да ви разочароват. Предприемайте предизвикателствата едно по едно и не губете надежда – началото на новия месец предлага възможност за позитивен развой на събитията.

Седмичен хороскоп от 31 януари до 6 февруари

Лъв

Потопете се в сферата на любовта тази седмица. Новолунието във Водолей ви дава претекст да забавите темпото и да се отдадете на моментите с половинката. Не подценявайте и времето, което имате нужда да отделите за себе си и се погрижете за здравето си.

Дева

Малките неща от рутината и ежедневието ви ви носят спокойствие и щастие тази седмица, така че им отдайте повече от времето си. Когато се чувствате комфортно и отпочинали, самочувствието ви също нараства, което ще ви помогне в кариерата в идните дни.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Везни

Седмицата започва с емоционални предизвикателства, които ви съветваме да посрещнете с помощта на близките си. Имате нужда от подкрепата на хората в обкръжението ви, за да почувствате сигурност и да натрупате самочувствие, за да се изправите пред трудностите и да се подготвите за позитивния развой на нещата по-късно.

Скорпион

Имате нужда да забавите темпото и да се съсредоточите върху пространството на дома. Обърнете внимание на отношенията си със семейството си и потърсете как да ги подобрите. Ако успеете да се отделите от работата за достатъчно дълго, ви съветваме да посветите малко от времето си върху любимите си домашни ритуали, които ви носят самочувствие.

Седмичен хороскоп от 31 януари до 6 февруари

Стрелец

Увеличете кръгозора си и потърсете нови начини да обогатите знанията си тази седмица. Времето не позволява да се впускате в толкова много приключения, както би ви се искало, затова се отдайте на пътувания от вкъщи – гледайте повече филми, четете книги и се отдайте на любими занимания.

Козирог

Поставете себе си и благосъстоянието си на първо място тази седмица. Слушайте вътрешния си глас и правете нещата по своето темпо, дори и това да значи, че няма да сте особено продуктивни. На работа бъдете внимателни да не допускате грешки, които да провалят това, за което сте се борили до сега.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Водолей

Позволете си да бъдете дръзки и се устремете към това, което истински желаете. Тази седмица късметът е на ваша страна и единственият лимит е този, който сами си поставяте, затова ще можете да се възползвате от ситуацията максимално, ако стъпвате смело и работите здраво.

Риби

Новолунието във Водолей ви кара да си поставите нови въпроси пред себе си. Изправени сте пред трудни решения, но сега е моментът да предприемете действие, ако искате да бъдете стъпка по-близко до щастието. Но бъдете подготвени – всичко това ще ви струва много емоции.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?