Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Какво ни очаква в първата седмица на септември?

Тъгата, която традиционно съпровожда края на лятото, в комбинация с Меркурий във Венера ще направи следващата седмица особено емоционална, а това ще предизвика конфликти с близките ни. Ето кои зодии да внимават най-много.

Овен

Меркурий във Везни поставя на фронтално място връзките ви – новата ви перспектива ще ви даде възможност да погледнете на някой от приятелите си по друг начин. Забавлявайте се със своя летен романс в края на сезона, а новопридобитото самочувствие пренесете и на работното място, за да е напълно успешна седмицата.

Телец

С наближаването на есента имате нужда да преразгледате приоритетите си и да предприемете действие, за да се приближите по-близко до живота, който искате да имате. Тази седмица Марс и Нептун ви мотивират да бъдете дейни и решителни, така че не се страхувайте да направите първата крачка.

Коя зодия е най-често срещана и коя най-рядко?

Близнаци

Лятото свършва и тази седмица това силно ще засегне настроението ви. Едновременно с това Меркурий във Везни засяга вашата уязвима страна, така че очаквайте емоциите ви да са силно объркани. През уикенда най-добре ще се преборите с всички негативни чувства като прекарате време с половинката.

Рак

И вие попадате сред зодиите, които ще се чувстват по-силно емоционални през тази седмица. Лятната носталгия, настъпването на новото начало и объркването, което то носи, ще предизвикат вълна от чувства, срещу които не трябва да се борите. Вместо това се възползвайте от влиянието на Марс и Нептун в опозиция и се опитайте да изградите план за бъдещето си.

Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Лъв

Меркурий във Венера може да ви донесе конфликти и да попречи на нормалната комуникация с близките ви, затова внимавайте как общувате с другите, за да избегнете да нанесете големи щети върху отношенията си с тях. Уикенда използвайте, за да си създадете екшън план за следващите месеци и помислете за всичко, което искате да постигнете през тях.

Дева

Благодарение на Венера в Меркурий тази седмица, а и целия месец след това, ще ви върви на пари. Заредени с повече самочувствие, благодарение на финансово благоприятния период, ще имате възможност да ескалирате в работата и комуникациите с хората около вас да текат по-спокойно.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Дева

Везни

Наближава вашият месец, но благодарение на Меркурий във вашата зодия, късметът ви започва още от тази седмица. Изпълнени сте с идеи и сте готови да ги реализирате, затова поемете инициативата, приложете ги на практика и покажете какво можете. В личния живот също ще ви върви, като това ще отвори нови врати за вас в професионален план.

Скорпион

Въпреки че на работа ще ви върви, защото креативната ви енергия ще е по-силна от всякога, самочувствието ви липсва тази седмица. За да се справите с объркващите емоции, прекарайте повече време с приятелите в края на седмицата, когато Марс в опозиция с Нептун ще повлияе на социалния ви живот.

Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Стрелец

Докато противоположните на вас зодии като Близнаци, които са силно повлияни от повишената активност на Меркурий, преминават през тежък период, вие ще сте на върха на успехите си. Отношенията ви с близките и приятелите ще са по-добри от всякога, а Венера и Плутон ви позволяват да се насладите на повече приятни моменти в комуникациите през цялата седмица.

Козирог

Започвате седмицата, вдъхновени от Меркурий във Везни, който ще засегне вашия професионален живот. Идеите ви ще печелят одобрението на колегите, а ще ви идват по много. През уикенда обаче освободете повече време да се погрижите за връзката си с половинката и да обърнете внимание на любовния си живот.

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Водолей

Новата седмица и идването на новия месец ви мотивира да развиете себе си и да потърсите нови начинания. Отделете достатъчно време на хобито си или на някой страничен проект, за да използвате енергията, която ви е обзела. След четвъртък пък, когато ще ви засегне влиянието на опозицията на Марс и Нептун, любовният ви живот ще ви бъде приоритет.

Риби

Тази седмица няма да се чувствате в настроение за много комуникация с другите, затова си осигурете достатъчно време насаме. Позволете си да опознаете новата версия на себе си и помислете как искате да се развиете за бъдещето. През уикенда ще почувствате нуждата от подкрепа от близките си, но внимавайте на кого разкривате тайните си.

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?